Technisch Medewerker Servicedesk Vastgoed

Als versterking van het team Techniek Vastgoed zijn wij op zoek naar een 

Technisch Medewerker Servicedesk Vastgoed (fulltime)

Functie:
Als Technisch Medewerker Servicedesk Vastgoed ondersteun je onze afdeling Techniek Vastgoed.

Het takenpakket van deze functie is divers en bestaat onder meer uit:

Met jouw proactieve aanpak ben jij in staat om zelfstandig diverse zaken op te pakken en af te handelen. 

Al met al, een uitdagende en veelzijdige binnendienst functie.

Profiel:

Afgeronde MBO opleiding (techniek of bouwkunde) of afgeronde HBO opleiding (Vastgoed en Makelaardij). 3 jaar relevante werkervaring is een pre. Administratief goed onderlegd. Planmatig sterk, accuraat en resultaatgericht. Uitstekende kennis van Windows en MS Office. Perfecte beheersing van de Nederlandse taal.

Aanbod:

Als Technisch Medewerker Servicedesk Vastgoed bij de Van Herk Groep werk je in een dynamische en commerciële omgeving. Je werkt nauw samen met de technisch managers, de overige technisch medewerkers en diverse afdelingen van onze organisatie.


De Van Herk Groep kenmerkt zich door een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. Bij de Van Herk Groep krijg je veel verantwoordelijkheid.
Wij bieden een collegiale werksfeer binnen een enthousiast team. Een marktconform salaris dat in overeenstemming is met de functie, leeftijd en werkervaring.

Interesse:

Herken jij jezelf in het beschreven profiel en denk je op basis van het profiel de geschikte kandidaat te zijn, dan nodigen we je uit om jouw brief met CV te sturen aan: Van Herk Groep, afdeling P&O, Postbus 4068, 3006 AB Rotterdam (per e-mail: info@vanherkgroep.nl).

www.vanherkgroep.nl  010 – 241 15 55