Technisch Medewerker Vastgoed

Als versterking van het team Techniek Vastgoed zijn wij op zoek naar een Technisch Medewerker Vastgoed (M/V, 40 uur) met doorgroei ambitie naar Technisch Manager Vastgoed 

Functie

Als technisch medewerker waarborg je de kwaliteit en de onderhoudstoestand van ons vastgoed. Je ondersteunt onze Senior Technisch Manager. Je verstrekt onderhoudsopdrachten aan de leveranciers en zorgt voor het opstellen van begrotingen. Je wordt belast met de oplevering en inspectie van onze panden. Daarnaast ben jij degene die, in overleg met de Senior Technisch Manager, zorgt voor het aanbesteden en het tot uitvoering brengen van gebudgetteerde werkzaamheden. Als technisch medewerker heb je contacten met huurders, leveranciers en vanzelfsprekend je collega’s. Je bent een belangrijke spil in onze organisatie. 

Profiel

Afgeronde technische opleiding HBO niveau, 5 jaar relevante werkervaring, gedegen kennis van vastgoed, initiatiefrijk, besluitvaardig en hands-on mentaliteit, gestructureerd, accuraat, proactief, gedreven en betrokken teamspeler, in bezit van een geldig rijbewijs B. Als technisch medewerker bij de Van Herk Groep werk je in een dynamische en commerciële omgeving. Je werkt nauw samen met de Technisch Manager, de overige technisch medewerkers en diverse afdelingen van onze organisatie. 

Aanbod

Bij de Van Herk Groep krijg je veel verantwoordelijkheid. Wij bieden een collegiale werksfeer binnen een positief ingesteld team en geven je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen tot Technisch Manager Vastgoed. Een marktconform salaris dat in overeenstemming is met de functie, leeftijd en werkervaring. 

Interesse

Herken jij jezelf in het beschreven profiel en denk je op basis van het profiel de geschikte kandidaat te zijn, dan nodigen we je uit om jouw brief met CV te sturen aan: Van Herk Groep, afdeling P&O, Postbus 4068, 3006 AB Rotterdam (per e-mail: info@vanherkgroep.nl).