Medewerker Verhuur Woningen

Voor onze deelneming Nationaal Grondbezit B.V. zijn wij op zoek naar een 

Medewerker Verhuur Woningen

In november 1897 werd Nationaal Grondbezit opgericht, met als doelstelling het verkrijgen, vervreemden, verhuren en exploiteren van onroerende goederen. Nu, ruim 121 jaar later, is Nationaal Grondbezit nog altijd actief op het gebied van vastgoed.

Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam (Kralingen) aan de Lichtenauerlaan 32 (Brainpark II).

Ten behoeve van de afdeling Verhuur Woningen is een functie “medewerker verhuur” beschikbaar voor o.a. de regio Den Haag en Rotterdam. Het is een interessante veelzijdige job, waarbij een grote mate van zelfstandigheid, creativiteit en gedrevenheid vereist is. We zoeken geen makelaar, maar een medewerker verhuur.

De belangrijkste taken zijn

Functie-eisen en competenties

Je hebt een HBO opleiding (makelaardij en vastgoed) aangevuld met enkele jaren aantoonbare relevante werkervaring in de commerciële verhuursector woningen. Plannen en organiseren zit in je genen, je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je bent een “aanpakker” die accuraat en zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid kan en durft te nemen. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je hebt een representatieve uitstraling.

Wat wij bieden

Een zelfstandige afwisselende functie in een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheden en initiatieven. Een overzichtelijke organisatie met korte lijnen, waarbij teamspirit en resultaat de boventoon voeren. Een marktconform salaris dat in overeenstemming is met de functie, leeftijd en werkervaring.

Sollicitatie

Je sollicitatiebrief, voorzien van je cv gaarne richten aan: Nationaal Grondbezit B.V., afdeling P&O, Postbus 8837, 3009 AV Rotterdam (per e-mail: sjansen@nagron.nl).