Medewerker Verhuur Woningen

In november 1897 werd Nationaal Grondbezit opgericht, met als doelstelling het verkrijgen, vervreemden, verhuren en exploiteren van onroerende goederen. Nu, ruim 123 jaar later, is Nationaal Grondbezit nog altijd actief op het gebied van vastgoed en daar zijn wij trots op.

Ter uitbreiding van het team Verhuur Woningen zijn wij op zoek naar een “Medewerker Verhuur”. We zoeken geen makelaar, maar een medewerker verhuur.

Vind je het leuk om in een relatief klein team te werken. Ben jij dé persoon die energie krijgt van het communiceren met en het informeren van onze (kandidaat) huurders met als uiteindelijk doel, het verhuren van woningen? En zorg jij ervoor dat alle administratieve processen netjes worden afgehandeld? Dan is deze functie iets voor jou?

Wat ga je doen?

Wat breng je mee?

Je bent een teamplayer met een servicegericht karakter. Het omgaan met huurders spreekt je aan, net zoals het werken in een informele maar ambitieuze omgeving. Problemen los je zelfstandig op en je toont initiatief. Het verhuurproces is volledig digitaal. Je hebt veel affiniteit met automatisering en processen. Je werkt accuraat, proactief en je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding aangevuld met enkele jaren aantoonbare relevante werkervaring in de commerciële verhuursector woningen. Starters met een onuitputtelijke vastgoedinteresse sluiten wij echter niet uit. 

Wat krijg je?

Een uitdagende fulltime functie in een leuke organisatie waar medewerkers met heel veel plezier werken. Een afwisselende baan in een informele omgeving. Veel ruimte om te werken aan je ontwikkeling. Een marktconform salaris dat in overeenstemming is met de functie, leeftijd en werkervaring.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Stuur je motivatiebrief en cv naar hr@nagron.nl

Nationaal Grondbezit B.V.
(onderdeel van de Van Herk Groep)
Lichtenauerlaan 32
3062 ME  Rotterdam