Medewerker Financiële Administratie

Onze Financiële Administratie gaat uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar een Medewerker Financiële Administratie met als specialisatie Servicekosten.

De functie
Het betreft een fulltime functie waarbij je naast de reguliere werkzaamheden voor de Financiële Administratie, zoals het verwerken van diverse administraties en de daarbij behorende periodeafsluitingen, je tevens bezig gaat houden met het tijdig opstellen, verwerken en afhandelen van de servicekostenafrekeningen. Je beantwoordt vragen van huurders omtrent de servicekostenafrekeningen en zet je in om het gehele servicekostenproces te optimaliseren.

Jouw profiel
Jouw hart ligt uiteraard bij het vakgebied Financiële Administratie en dan in het bijzonder het opstellen van servicekostenafrekeningen. Het past bij je, ook omdat je analytisch en integer bent en omdat je van nature nauwkeurig werkt. Je bent goed in staat om met (waar nodig) overtuigingskracht te communiceren, maar dan wel altijd met oog voor het behoud van de relatie. Je hebt met succes je hbo-opleiding (Finance & Control of Bedrijfseconomie) afgerond en je beschikt over een goede basis in het vakgebied met een relevante ervaring. Je bent een prettig collega, denkt graag mee en kunt goed zelfstandig werken. Ruimte om je te ontwikkelen en te leren? Dat is wat jij graag wilt en belangrijk vindt met de mogelijkheid om vanuit deze functie op termijn verder te groeien.

Ons aanbod
Een zeer afwisselende functie in een ambitieus bedrijf waarin iedere medewerker belangrijk is voor het succes. Een open en informele werksfeer in een enthousiast team. Prima salaris op basis van opleiding en werkervaring en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar hr@vanherkgroep.nl