Medewerker Crediteurenadministratie

Als versterking van onze Financiële Administratie zijn wij op zoek naar een Medewerker Crediteurenadministratie (M/V, 40 uur) 

Functie 

Het digitaal registreren, coderen en boeken van inkoopfacturen. De werkzaamheden worden verricht in REMS. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de betalingen en pak je pro actief verbetertrajecten op. Als medewerker Crediteurenadministratie werk je in een dynamische en commerciële omgeving. Je werkt nauw samen met de overige collega’s van de crediteurenadministratie en diverse afdelingen van onze organisatie. 

Profiel

Afgeronde MBO opleiding bedrijfsadministratie, minimaal 3 jaar relevante werkervaring, een boekhoudkundige achtergrond is een pre, probleemloos omgaan met MS Office, nauwkeurig, kritisch, pragmatisch ingesteld en oplossingsgericht, communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht, perfecte beheersing van de Nederlandse taal.

Aanbod

Bij de Van Herk Groep krijg je veel verantwoordelijkheid. Wij bieden een collegiale werksfeer binnen een positief ingesteld team. Een marktconform salaris dat in overeenstemming is met de functie, leeftijd en werkervaring. 

Interesse

Herken jij jezelf in het beschreven profiel en denk je op basis van het profiel de geschikte kandidaat te zijn, dan nodigen we je uit om jouw brief met CV te sturen aan: Van Herk Groep, afdeling P&O, Postbus 4068, 3006 AB Rotterdam (per e-mail: info@vanherkgroep.nl).