Medewerker Credit Control/Crediteurenadministratie

Onze Financiële Administratie gaat uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar een Medewerker Credit Control/Crediteurenadministratie.

De functie
Het betreft een fulltime functie waarbij debiteuren- en crediteurenwerkzaamheden elkaar afwisselen. Als Medewerker Credit Control ben je verantwoordelijk voor het voeren van een efficiënte debiteurenbewaking bestaande uit:

Als Medewerker Crediteuren ben je verantwoordelijk voor:

Jouw profiel
Jouw hart ligt uiteraard bij het vakgebied Financiële Administratie. Het past bij je, ook omdat je analytisch en integer bent en omdat je van nature nauwkeurig werkt. Je bent goed in staat om met (waar nodig) overtuigingskracht te communiceren, maar dan wel altijd met oog voor het behoud van de relatie. Je hebt met succes je hbo-opleiding op financieel gebied, bijvoorbeeld Bedrijfseconomie, afgerond en je beschikt over een goede basis in het vakgebied met een relevante ervaring. Je bent een prettig collega, denkt graag mee en kunt goed zelfstandig werken. Ruimte om je te ontwikkelen en te leren? Dat is wat jij graag wilt en belangrijk vindt met de mogelijkheid om vanuit deze functie op termijn verder te groeien.

Ons aanbod
Een zeer afwisselende functie in een ambitieus bedrijf waarin iedere medewerker belangrijk is voor het succes. Een open en informele werksfeer in een enthousiast team. Prima salaris op basis van opleiding en werkervaring en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie. Stuur dan je motivatiebrief en cv naar hr@vanherkgroep.nl