Asset Manager Retail

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een

Asset Manager Retail

Functie:

Als Asset Manager Retail ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van kandidaat-huurders. Tevens ben je verantwoordelijk voor alle zaken betreffende het relatiebeheer, alsmede een optimale exploitatie van de vastgoedportefeuille Retail. Daarnaast adviseer je de directie op het gebied van kosten, opbrengsten, kansen en marketingstrategie/tactiek van de objecten. Door jouw inzet ontstaat er op onze locaties een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor ondernemers. 

Profiel:

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie beschik je over een afgeronde vastgoed gerelateerde opleiding op HBO niveau en een ruime praktijkervaring van minimaal 5 jaar in het commerciële vastgoed, bij voorkeur opgedaan binnen een commerciële organisatie. Je hebt een sterke affiniteit met winkels, je kent de markt en bent uitzonderlijk scherp in het benutten van kansen hierin. Je beschikt over een ondernemend vermogen en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Als persoon ben je resultaat- en kwaliteitsgericht, commercieel, analytisch en communicatief sterk. Je bent in staat partijen op een natuurlijke wijze met elkaar te verbinden en een commercieel en sociaal netwerk op te bouwen.

Aanbod:

Een zelfstandige afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatieven in een professionele werksfeer. Van Herk Groep kenmerkt zich door een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. Een auto, telefoon en onkostenvergoeding, alsmede een marktconform salaris welke in overeenstemming is met de functie, leeftijd en werkervaring.

Interesse:

Herken jij jezelf in het beschreven profiel en denk je op basis van het profiel de geschikte kandidaat te zijn, dan nodigen we je uit om jouw brief met cv te sturen aan: Van Herk Groep, afdeling P&O, Postbus 4068, 3006 AB Rotterdam (per e-mail: hr@vanherkgroep.nl).