Werken bij

Van Herk Groep is een zelfstandige onderneming, actief in een flink aantal sectoren van de Nederlandse economie, zoals vastgoed, bouw, projectontwikkeling, biotechnologie, financiële dienstverlening en energie.

De vastgoedportefeuille van Van Herk Groep heeft een omvang van circa € 1,5 miljard en bestaat uit woningen, winkels, winkelcentra, grootschalige detailhandelsvestigingen, kantoren, bedrijfshallen en andere bedrijfsruimten. Het vastgoed is voornamelijk (circa 90%) gelegen in Nederland en een klein deel (circa 10%) in de (nieuwe) EU-landen.

Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam (Kralingen) aan de Lichtenauerlaan 30 (Brainpark II).


ASSET MANAGER COG 

Binnen de Van Herk Groep is wegens uitbreiding de functie voor een Asset Manager Commercieel Onroerend Goed vacant.

De Van Herk Groep kenmerkt zich door een open  cultuur, korte communicatielijnen en ruimte voor ideeën.  De beoogde Asset Manager is verantwoordelijk voor het zo optimaal mogelijk laten renderen van de vastgoedportefeuille en de functie omvat ondermeer de volgende werkzaamheden:

·         Verantwoordelijk voor de totale performance van de toegewezen portfolio, waarbij waarde wordt toegevoegd en risico’s worden gemanaged;

·         Optimaliseren van huurinkomsten door verlagen van leegstand, verbeteren/vernieuwen van bestaande huurovereenkomsten;

·         Opstellen van creatieve verhuurstrategieën;

·         Zelfstandig verhuren van commercieel vastgoed en voeren van onderhandelingen;

·         Aansturen van externe makelaars;

·         Controleren van huurovereenkomsten;

·         Verzorgen/coördineren van huurprijsherzieningen;

·         Inspelen op marktontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld bestemmingswijzigingen;

·         Herpositioneren van objecten in de markt door middel van commerciële renovaties, marketing  en prijsstrategie.

Wij zoeken een kandidaat die commercieel en creatief is, dit met enige jaren ervaring.  Je sollicitatiebrief, voorzien van je c.v. kun  je richten aan: Van Herk Groep, t.a.v. afdeling P&O, Postbus 4068, 3006 AB Rotterdam (per e-mail: info@vanherkgroep.nl).


Medewerker Servicedesk Vastgoed

Ben je planmatig sterk en heb je affiniteit met het vastgoed? Kom dan werken bij de Van Herk Groep, gevestigd te Rotterdam.

Wij zijn op zoek naar een ervaren medewerker Servicedesk Vastgoed die onze technisch managers ondersteunt. Het is een fulltime functie.

Het takenpakket van deze functie bestaat uit

Opleidingsniveau en vaardigheden

Geboden wordt

Een zeer afwisselende functie in een jonge dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheden en initiatieven. Een overzichtelijke organisatie met korte lijnen, waarbij teamspirit en resultaat de boventoon voeren. Een marktconform salaris dat in overeenstemming is met de functie, leeftijd en werkervaring.

Solliciteren

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Saskia Jansen, te bereiken onder nummer 010 – 241 15 55.

Je sollicitatiebrief, voorzien van je cv gaarne richten aan: Van Herk Groep, afdeling P&O, Lichtenauerlaan 30, 3062 ME Rotterdam (per e-mail: info@vanherkgroep.nl).

Bedrijfsprofiel

Van Herk Groep is een zelfstandige onderneming, actief in een flink aantal sectoren van de Nederlandse economie, zoals vastgoed, bouw, projectontwikkeling, biotechnologie, financiële dienstverlening en energie.

De vastgoedportefeuille van Van Herk Groep heeft een omvang van circa € 1,5 miljard en bestaat uit woningen, winkels, winkelcentra, grootschalige detailhandelsvestigingen, kantoren, bedrijfshallen en andere bedrijfsruimten. Het vastgoed is voornamelijk (circa 90%) gelegen in Nederland en een klein deel (circa 10%) in de nieuwe EU-landen.