Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur winkelruimte Struytse Hoeck 60-H Hellevoetsluis winkelcentrum mogelijkheid Horeca

3224 HB Hellevoetsluis, Zuid-Holland

Totaal
270 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 4.585,00 / mnd

Omschrijving pand: Te Huur winkelruimte Struytse Hoeck 60-H te Hellevoetsluis mogelijkheid Horeca
Het betreft een goed gesitueerde, ruime winkelruimte van 270 m2 op één verdieping in het winkelcentrum De Struytse Hoeck. Deze winkelruimte bevindt zich boven de Lidl en is onder meer bereikbaar door de loopbrug aan de buitenzijde van het winkelcentrum. In de directe omgeving zijn de Wibra en uw kapper gevestigd. Groot pluspunt is de maximale etalageruimte die deze winkel heeft, het betreft de gehele raampartij boven de Lidl die praktisch rondom doorloopt zelfs voorbij de entreezijde op het winkelcentrum.
Deze unit werd voorheen gehuurd door Euroland.
In het drukbezochte winkelcentrum Struytse Hoeck is het altijd leuk en verrassend winkelen.
Ruim 130 winkeliers van de diverse bekende ketens zoals DE HEMA, Jumbo, Albert Heijn, Kruidvat, Douglas en Xenos, afgewisseld met veel zelfstandige speciaalzaken vormen samen een divers en compleet winkelaanbod. Hierdoor is het winkelcentrum geliefd op het hele eiland Voorne-Putten en ver daarbuiten.

Staat van oplevering:
In de huidige staat, casco

Informatie omgeving / bereikbaarheid:
Deze winkelruimte maakt onderdeel uit van hét winkelcentrum te Hellevoetsluis.
Winkelcentrum De Struytse Hoeck heeft 130 verschillende winkels die zich verenigd hebben via winkeliersvereniging “De Struytse Hoeck”. De winkeliers bundelen hun krachten om gezamenlijk het winkelcentrum te promoten, leefbaar en veilig te houden. Op het winkelcentrum lopen dagelijks beveiligingsbeambten, op diverse plaatsen is er camerabewaking en er hangen op meerdere plekken AED’s. Samen met de gemeente, de politie en de brandweer wordt de winkel- en leefomgeving en de veiligheid op het goede niveau gehouden. Deze gezamenlijk aanpak heeft er toegeleid dat winkelcentrum De Struytse Hoeck een veilig winkelgebied is en het Keurmerk Veilig Ondernemen drie sterren heeft gekregen.
Winkelcentrum De Struytse Hoeck heeft elke week Koopzondag, en het parkeren is er altijd gratis!
Meer informatie over het winkelcentrum www.struytsehoeck.nl. Het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer en openbaar vervoer.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Datum van oplevering:
Per direct. Een flexibele huurperiode is bespreekbaar.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 55.020,00 / jr
Huurprijs per maand € 4.585,00 / mnd
Servicekosten Nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 270 m2

Object

Omgeving

Bereikbaarheid uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer en eigen vervoer
Wijk Centrum
Ligging In winkelcentrum

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen gratis parkeren
Martijn Kooijman