Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur winkelruimte Peppelweg 87A-89A Rotterdam gezellige winkelstraat Schiebroek

3053 GE Rotterdam, Zuid-Holland

Totaal
257 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 3.585,00 / mnd

Omschrijving pand: Te huur winkelruimte Peppelweg 87-A/89-A Rotterdam
Het betreft een nette dubbele winkelruimte gelegen in een gezellig drukke winkelstraat in winkelstrip Domino's Pizza en Juwelier Hugo van Dam. Deze winkelruimte wordt gehuurd door Marskramer en bevindt zich zeer centraal tegenover de Etos Drogisterij en Zeeman Textielsuper. In de omgeving bevinden zich De HEMA, Bruna, het Kruidvat en Albert Heijn supermarkt.
De oppervlakte van deze winkelruimte bedraagt circa 257 m2, waarvan circa 170 m2 op de begane grond en de kelderruimte bedraagt circa 87 m2.  

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid:
Deze winkelstraat is prima te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer met Tramlijn 25 en Buslijn 35. In deze straat is het parkeren op de openbare weg GRATIS, uniek in Rotterdam.

Omschrijving omgeving:
De Peppelweg is een verzorgde, drukbezochte winkelstraat in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. Met name voor de inwoners van de wijk Schiebroek is de Peppelweg dé winkelstraat. Het aanbod van winkels kent een grote diversiteit. U treft hier winkels als Albert Heijn, Bruna, Etos, Kruidvat en Zeeman, maar ook de zelfstandige detaillist is ruim vertegenwoordigd. Al met al is deze winkelstraat er één voor de dagelijkse boodschappen, alsmede is de winkelstraat uitermate geschikt voor het zogenaamde "Funshoppen". Ieder vrijdag is er verder een drukbezochte markt op het aangrenzende Rododendron plein. Tevens is er een actieve winkeliersvereniging www.de-peppelweg.nl.

Datum van oplevering:
In overleg.

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 43.020,00 / jr
Huurprijs per maand € 3.585,00 / mnd
Servicekosten Nader te bepalen

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 257 m2

Object

Bouwlagen Begane grond circa 170 m2 winkelruimte / kelderruimte circa 87 m2

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer
Wijk Schiebroek - Hillegersberg

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen gratis parkeren op de openbare weg
Martijn Kooijman