Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur winkelruimte Paterswoldseweg 552 Groningen naast De Hema op zichtlocatie alsmede garagebox met buitenruimte

9728 BC Groningen, Groningen

Totaal
70 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 1.250,00 / mnd

Pand Omschrijving: Te huur winkelruimte Paterswoldseweg 552 Groningen naast De Hema op zichtlocatie
Er gaat niets boven Groningen. Te huur zeer herkenbare winkelruimte gelegen aan de doorgaande weg Paterswoldseweg. De winkelruimte zelf meet circa 70 m² BVO vloeroppervlakte bijbehorend is een ruime binnenplaats aan de achterzijde en ook nog een garagebox. De unit is vanwege de ligging en oppervlakte geschikt voor diverse doeleinden. Het object is gelegen op een absolute zichtlocatie, met stoplichten voor de deur, zodat u optimaal van de zichtbaarheid gebruik kunt maken. Winkelcentrum Overwinningsplein is een compleet winkelcentrum met de aanwezigheid van de bekende ketens zoals Hema, Blokker, Kruidvat en een Jumbo supermarkt.
Het object beschikt over eigen voorzieningen, zoals een eenvoudig keukenblok en toilet. Uniek aan deze ruimte is de achterzijde, alwaar u een ruime binnenplaats vindt (ca. 47 m²) alsmede een garagebox, die tevens als doorvoer kan fungeren zodat op de binnenplaats voertuigen kunnen worden gestald.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid:
In dit gezellige winkelcentrum Overwinningsplein in Groningen treft u 28 winkels aan, in de meest uiteenlopende branches. Vele bekende ketens zoals De Hema, Blokker, Jumbo, Kruidvat, Pearle, Bruna, Zeeman, Schoonenberg, Beter Horen zijn hier vertegenwoordigd afgewisseld met lokale winkeliers.
Iedere woensdagmorgen is er de weekmarkt.
Gelegen op loop en fietsafstand van omringende wijken, vormt het winkelcentrum Overwinningsplein het hart van Groningen-Zuid. Het winkelcentrum is direct gelegen aan de afritten van de A-7 en A-28 en is ook per auto prima te bereiken. Op de ruime parkeerterreinen kunt u altijd uw auto parkeren.
Het winkelcentrum Overwinningsplein vormt het hart van de wijken Corpus den Hoorn, De wijert, Hoornse meer, Hoornse park, en is vanwege de goede bereikbaarheid per auto ook heel veel bezocht door de bewoners uit de Piccardthof, Helpman, Rivierenhof en Zeeheldenbuurt en bevindt zich in de buurt van het Martini Ziekenhuis  Meer informatie over dit winkelcentrum www.overwinningsplein.nl

Datum van oplevering:
In overleg. Een flexibele huurovereenkomst is in overleg bespreekbaar.

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.


In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 15.000,00 / jr
Huurprijs per maand € 1.250,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 70 m2

Object

Bouwlagen Begane grond circa 70 m2 winkelruimte/ buitenruimte aan de achterzijde alsook een garagebox

Omgeving

Bereikbaarheid uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer en eigen vervoer
Wijk Corpus Den Hoorn - Groningen Zuid
Ligging In winkelcentrum, Winkels
Pluspunt ligging op zichtlocatie naast de Hema winkelcentrum overwinningsplein

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen gratis parkeren op ruim parkeerterrein
Martijn Kooijman