Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur royale winkelruimte De Schoof 234 Hendrik-Ido-Ambacht op zichtlocatie bij Horeca partij De Watertuin

3341 EB Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland

Totaal
214 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 3.500,00 / mnd

Omschrijving pand: te huur winkelruimte De Schoof 234 Hendrik-Ido-Ambacht.  
Representatieve winkel gelegen aan de voorzijde van het winkelcentrum De Schoof te Hendrik-Ido-Ambacht. De totale oppervlakte van deze royale winkelruimte is circa 214 m2 en bevindt zich op de gehele begane grond. Steeds meer landelijke partijen kiezen voor dit winkelcentrum, zo is uw buurman de bekende horecaspeler De Watertuin en binnenkort zal de Action zich vestigen op Winkelcentrum De Schoof. Hét winkelcentrum van Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken. U kunt hier terecht bij meer dan 60 winkels. De mix van winkels, horeca en dienstverlening is verrassend en biedt voor ieder wat wils. Daarnaast leeft dit winkelcentrum door haar diverse evenementen en wekelijkse markt.

De Schoof kent veel uitstekende lokale speciaalzaken, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Uiteraard treft u daarnaast ook een aanbod van de bekende landelijke ketens aan. Een kleine selectie van de winkels: banketbakkerij Uljee, Bema Sports, Bruna, Intertoys, TerStal Mode, Kruidvat, Smit Mode, DéliFrance, Gall&Gall, Hema, Hans Anders, Lidl, Livera, Marskramer, Pet’s Place, Bonita, Zeeman, Jumbo Supermarkt. Kortom, bij winkelcentrum De Schoof slaagt u altijd! Voor meer informatie bezoekt u de website van het winkelcentrum.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Youtube:
Voor een sfeerimpressie klikt u hier.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid
De omgeving rondom winkelcentrum De Schoof heeft een gevarieerd woningaanbod met onder andere een van de grootste groei gebieden van Nederland met de wijk “De Volgerlanden”. Bij het gedeeltelijk overdekte winkelcentrum kunt u prima (gratis!) parkeren en tevens is het per openbaar vervoer ook prima bereikbaar. De koopavond is op vrijdagavond en de winkels zijn dan tot 21.00 uur open. 

Datum van oplevering
Per direct. Een flexibele huurtermijn is in overleg bespreekbaar.

Garantstelling
Een bankgarantie ter minimale grootte van een betalingsverplichting van drie maanden inclusief servicekosten en BTW.

Algemeen

Huurprijs per jaar € 42.000,00 / jr
Huurprijs per maand € 3.500,00 / mnd
Servicekosten NTB
Aanvaarding per direct

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 214 m2

Object

Aanwezigheid van Woonruimte

Omgeving

Ligging Rijkswegen, Openbaar vervoer, Winkels

Parkeren

Jessica van der Ploeg