Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur winkelpand Struytse Hoeck 15 Hellevoetsluis

3224 HA Hellevoetsluis, Zuid-Holland

Totaal
97 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 1.215,00 / mnd

Omschrijving pand: Te huur winkelruimte Struytse Hoeck 15 Hellevoetsluis
Op een perfecte zichtlocatie! Winkelruimte gelegen in het winkelcentrum De Struytse Hoeck te Hellevoetsluis tegenover de Zeeman en Hans Anders en naast De Lijn Kasten en Eetcafé 't Hoeckie. 

Omschrijving winkelcentrum:
Winkelcentrum De Struytse Hoeck ligt in het hart van Hellevoetsluis. Bekende grote filiaalbedrijven* afgewisseld met veel zelfstandige speciaalzaken vormen samen een divers en compleet winkelaanbod. *Onder andere de volgende landelijke winkelketens zijn hier gevestigd: Albert Heijn, Blokker, Bruna, Bart Smit, Bel Company, Charles Vögele, Coolcat, Didi, Esprit, Etos, Hema, Hunkemöller, Jamin, Jumbo, Kruidvat, ICI Paris, Lidl, Etam, MS Mode, O'moda Schoenen, Douglas, Prénatal, Shoeby, Steps, T-Mobile, Van Haren, Wibra, Witteveen, Vero Moda, Xenos en Zeeman. Winkelcentrum De Struytse Hoeck heeft 130 verschillende winkels die zich vereningd hebben via winkeliersvereniging De Struytse Hoeck. De winkeliers bundelen hun krachten om gezamelijk het winkelcentrum te promoten, leefbaar en veilig te houden. Op het winkelcentrum lopen dagelijks beveiligingsbeambten, op diverse plaatsen is er camerabewaking en er hangen op meerdere plekken AED's.
Elke zondag is het winkelcentrum geopend en altijd gratis parkeren door middel van de blauwe parkeerschijf. Voor alle informatie zie www.destruytsehoeck.nl 

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid:
Uitstekend te bereiken met eigen vervoer en gratis ruime parkeervoorzieningen aanwezig (blauwe zone)
Openbaar vervoer:
Om bij de Struytse Hoeck te komen vanuit Spijkenisse kunt u bus 101 en 106 nemen, wanneer u uitstapt bij halte Winkelcentrum is het nog 3 minuten lopen. Vanuit Goeree-Overflakkee kunt u bus 104 nemen en stapt u over in Hellevoetsluis op de Amnesty Internationallaan naar bus 101 naar W.C. De Stuytse Hoeck.

Rondom het winkelcentrum De Struytse Hoeck is ruime parkeergelegenheid aanwezig, waar u geheel gratis kunt parkeren. De blauwe P aanduidingen geven aan waar deze parkeerruimte aanwezig is. Elke Zondag geopend.

Datum van oplevering:
In overleg. Een flexibele huurperiode is in overleg bespreekbaar

Garantiestelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en BTW. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 14.580,00 / jr
Huurprijs per maand € 1.215,00 / mnd
Servicekosten Nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 97 m2

Object

Bouwlagen Begane grond van circa 97 m2
Aanwezigheid van Woonruimte

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer
Wijk winkelcentrum Struytse Hoeck
Ligging Rijkswegen, Openbaar vervoer, Winkels, Horeca
Meerwaarde tegenover Zeeman Textielsuper buitenzijde winkelcentrum

Parkeren

Kosten parkeerplaatsen vrij parkeren rondom winkelcentrum de Struytse Hoeck
Martijn Kooijman