Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

TE HUUR unieke winkelruimte Hoogstraat 119-B Rotterdam tegenover Bibliotheek en Markthal

3011 PK Rotterdam, Zuid-Holland

Totaal
75 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 2.815,00 / mnd

Omschrijving pand: VERHUURD ONDER VOORBEHOUD unieke winkelruimte Hoogstraat 119-B Rotterdam tegenover Bibliotheek en Markthal.
Deze unieke winkel, momenteel in gebruik bij Lopers Company, is gesitueerd op een absolute A-locatie aan de Hoogstraat direct naast Subway en tegenover de Grote Centrale Bibliotheek en de Markthal.
De belangrijkste toegangsweg richting het centrum, de Mariniersweg bevindt zich om de hoek.
U bevindt zich in goed gezelschap, gelegen in de winkelstrip met Bagels & Beans, SNS Bank/ De Volksbank, Subway, Brainwash Kappers en Natuurlijk Bloemen.
Oppervlakte van deze unit is circa 75 m2 winkelruimte op de begane grond.
Gelegen naast de woontoren Statendam waarin op de begane grond onder andere de Délifrance,
het DE café en Eazie gevestigd zijn en de ligging naast de Markthal zorgt voor een zeer aantrekkelijk winkelgebied.
Het bouwjaar van deze toren de Hooge Marinier is 1997 en bevindt zich in het Laurenskwartier grens Hoogkwartier, het nieuwe bruisende centrum van Rotterdam. 

Opleveringsniveau:
In huidige staat, er zal sprake zijn van casco verhuur.

Informatie omgeving / bereikbaarheid:
De winkel is gelegen in het bruisende centrum van Rotterdam direct tegenover de Grote Centrale Bibliotheek en naast de Nieuwe Markthal. De Rotterdamse markt vindt hier direct tegenover tweemaal per week (dinsdag en zaterdag) plaats en centrumvoorzieningen als het World Trade Center en de Beurstraverse (‘koopgoot’) zijn op loopafstand, evenals het NS- en metrostation Blaak met rechtstreekse verbindingen naar locaties binnen en buiten de stad. Het gebied tussen de Binnenrotte, de Botersloot en de Hoogstraat gelegen in het centrum van Rotterdam is grondig gerenoveerd en herbouwd. Een aantal jaar geleden is hier het gebouw de Hooge Marinier (1997) verrezen waaronder deze winkelunit is gesitueerd.
De locatie is goed bereikbaar. Met de auto heeft u een goede ontsluiting via de Maasboulevard richting de A16. Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar, zowel een bushalte, tramhalte als een metrostation bevinden zich op circa 5 minuten loopafstand. In de directe omgeving bevindt zich voldoende betaalde parkeergelegenheid

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Datum van oplevering:
In overleg.

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek. 

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 33.780,00 / jr
Huurprijs per maand € 2.815,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 75 m2

Object

Bouwjaar 1997
Bouwlagen Begane grond circa 75 m2 winkelruimte

Omgeving

Bereikbaarheid uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer en eigen vervoer
Wijk Laurenskwartier / Hoogkwartier Rotterdam Centrum
Ligging Winkels

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen betaald parkeren langs de openbare weg alsook in de diverse parkeergarages
Martijn Kooijman