Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur leuke hoek winkel Bermweg 35 Capelle aan den IJssel op zichtlocatie

2906 LB Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Totaal
100 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 1.475,00 / mnd

Omschrijving pand: Te huur leuke winkelruimte aan de Bermweg 35 hoek Capelse weg, in de wijk Schenkel te Capelle aan den IJssel
Te huur deze leuke winkelruimte tevens op zichtlocatie aan de Bermweg 35 te Capelle. Het betreft een gedeelte van de unit van Bang & Olufsen Experience Center. De totale vloeroppervlakte is circa 100 m² en bestaat uit een souterrain en een 1e verdieping.
Opleveringsniveau: in huidige staat voorzien van:
- vloerbedekking;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- verwarming middels radiatoren;
Aanvaarding: in overleg.
Huurprijs: € 1475,- excl. BTW per maand. 

Deze unit bevindt zich in de winkelstrip met College Style en Inekes Mode, een begrip in Capelle. De andere winkels zijn bloemenwinkel Marcel Gorissen, een speelgoedwinkel, een slijterij en diverse kledingwinkels. De unit is tegenover autoshowroom Van den Bergh en herenkledingwinkel Nederlof.

Informatie omgeving / bereikbaarheid:
Parkeervoorziening: aan de voorzijde van de winkelruimte kan gratis geparkeerd worden op de openbare weg. Locatie/bereikbaarheid: de winkelruimte is goed bereikbaar per auto. De op- en afritten (Rotterdam-Alexander / Capelle aan den IJssel) van de A20 liggen op nog geen 3 kilometer afstand. Metrostation Schenkel ligt op ongeveer 1 kilometer. Tevens bevindt zich op loopafstand een bushalte. 

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Datum van oplevering:
In overleg.

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 17.700,00 / jr
Huurprijs per maand € 1.475,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 100 m2

Object

Omgeving

Bereikbaarheid uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer en eigen vervoer
Wijk Schenkel Capelle aan den IJssel
Ligging Winkels

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen gratis parkeren op de openbare weg
Guy Bom