Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te Huur kantoor Oostzeedijk 276 Rotterdam Kralingen Stadsdriehoek

3063 CB Rotterdam, Zuid-Holland

Totaal
536 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 135,00 / m²/jr

Omschrijving pand: Te huur kantoorruimte Oostzeedijk 276 Rotterdam
Het betreft een zeer representatieve kantoorunit van circa 536 m2 gelegen in het gebouwencomplex De Admiraal. Indeling als volgt:
2e verdieping : circa 205 m2
3e verdieping: circa 331 m2
Deze kantoorruimte bevindt zich aan de kant van de Oostzeedijk en bevindt zich op een markante hoek (Infirmeriestraat) op de begane grond/ 1e en 2e verdieping is uw buurman de Deelgemeente Kralingen – Crooswijk. In de parkeergarage van het gebouw zijn 5 plaatsen optioneel voor verhuur beschikbaar.
Prijs per parkeerplaats per jaar € 1.500,- exclusief BTW

Het gebouwencomplex De Admiraal tussen de Admiraliteitskade en de Oostzeedijk in Rotterdam is gebouwd in 2003 naar het ontwerp van Frits van Dongen van de Architecten Cie.
De Admiraal, dat bijna een compleet bouwblok beslaat, vormt de overgang tussen de historische bebouwing en de gerealiseerde grootschalige woon- en bedrijfsgebouwen uit de wederopbouw en de jaren negentig. De Admiraal bevat woningen en kantoorruimte. In het laagbouwdeel aan de Oostzeedijk dat aansluit op de historische architectuur is het kantoor voor de deelgemeente Kralingen gevestigd. Boven het kantoor bevinden zich maisonnettes. Aan de Admiraliteitskade zijn bouwmassa’s grootschaliger. Hier bevindt zich de woontoren en het kantoorgedeelte van verzekeringsbedrijf AON dat aansluit op het naastgelegen voormalige kantoorgebouw De Admiraliteit dat in 2015 is her bestemd tot woongebouw.  
Het gebouw De Admiraal bevat een parkeergarage met 412 parkeerplaatsen op zes lagen in het midden van het complex;  Het dak van de parkeergarage is een binnentuin. Het gebouw heeft één uniforme uitstraling door het gebruik van robuuste donkere baksteen.  

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Informatie omgeving / bereikbaarheid:
In de directe omgeving van deze kantoorruimte treft u elektronica winkel Foka en de supermarkt Coop Vandaag. Het centrum van Rotterdam ligt op loopafstand met de Markthal en de Bibliotheek overlopend in het begin van de Hoogstraat, alwaar de weekmarkt plaats vindt op dinsdag, zaterdag en ‘s zomers ook op zondag.
De locatie is zeer goed bereikbaar. Met de auto heeft u een goede ontsluiting via de Maasboulevard richting de A16. Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar, het metro station Oostplein is op slechts 1 minuut loopafstand en de tram stopt voor de deur.

Datum van oplevering:
In overleg.

Huurperiode:
Vijf jaar met één aansluitende periode van vijf jaar.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 72.360,00 / jr
Huurprijs per maand € 6.030,00 / mnd
Huurprijs per m2 € 135,00 / m²/jr
Servicekosten Nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 536 m2
Oppervlakte vanaf 205 m2

Object

Bouwjaar 2003
Bouwlagen halve 2e en gehele 3e verdieping met uitzondering van technische ruimte
Aanwezigheid van Lift, Woonruimte

Omgeving

Bereikbaarheid uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer alsook met openbaar vervoer metro/tram
Wijk Kralingen
Ligging Kantoren, Rijkswegen, Openbaar vervoer, Winkels, Horeca
Exacte locatie in kantoorgebouw De Admiraal gelegen in de Stadsdriehoek

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen 5
Kosten parkeerplaatsen € 1500,00 per parkeerplaats per jaar
Toelichting de parkeerplaatsen zijn optioneel te huur en bevinden zich in het kantoorgebouw
Guy Bom