Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur grootschalige winkelruimte Industrieweg 86-92 Maassluis in winkelstrip Bristol ook Leisure kantoor bestemming

3144 CH Maassluis, Zuid-Holland

Totaal
597 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 5.790,00 / mnd

Omschrijving pand: Te huur grootschalige winkelruimte / leisure Industrieweg 86-92 Maassluis
Het betreft een zeer royale winkelruimte met glazen pui aan de voorzijde op een prominente plek in Maassluis. Deze locatie wordt gehuurd door de Boudesteijn woonatelier. De winkelruimte beschikt over een uitgestrekte frontbreedte en maakt het ideaal voor maximale exposure doeleinden. Ook geschikt voor Leisure en kantoorbestemming
Het pand is gunstig gelegen aan de rondweg in Maasluis, op zichtlocatie, met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. In dezelfde winkelpromenade bevinden zich diverse toonaangevende bedrijven zoals de Bristol, Decorette wonen, Post NL Business Point maar ook plaatselijke winkeliers en bloemenwinkel/ interieur verfraaier Florifere.
De totale oppervlakte is circa 597 m2 en daarvan bevindt circa 374 m2 zich op de begane grond, overige meters circa 223 m2 entresol.

Staat van oplevering:
In de als dan aanwezige staat, casco

Huurprijs aanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Informatie omgeving / bereikbaarheid:
Maassluis is een stad met ruim 31.000 inwoners en heeft vele bezoekers uit de regio Westland en Midden-Delfland.
De locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer, de zeer ruime parkeervoorzieningen voor de winkel zijn gratis. Deze winkelruimte is gelegen in de Kapelpolder en ligt pal tegenover het bedrijventerrein "Nieuwe Waterweg"
De winkelpromenade is gunstig gelegen ten opzichte van de A-20, naar de vernieuwde A4, het NS-station van Maasluis, tuinbouw gebied Westland, bedrijventerrein Maasdijk en nabij de veerpont naar Rozenburg, Voorne en Putten en de Zeeuwse eilanden.

Datum van oplevering:
In overleg.

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 69.480,00 / jr
Huurprijs per maand € 5.790,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 597 m2

Object

Bouwlagen Begane grond circa 374 m2 / entresol circa 223 m2

Omgeving

Bereikbaarheid uitstekend bereikbaar met eigen vervoer
Wijk rondweg buitenzijde Maassluis

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen ruim voldoende gratis parkeerplaatsen
Guy Bom