Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD A1 winkellocatie Liesveld 16 winkelcentrum Vlaardingen in winkelstrip ICI Paris XL

3131 CL Vlaardingen, Zuid-Holland

Totaal
260 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 1.800,00 / mnd

Omschrijving pand: VERHUURD ONDER VOORBEHOUD A1 retaillocatie Liesveld 16 winkelcentrum Vlaardingen in winkelstrip ICI Paris XL
Zeer gunstig gesitueerde winkelruimte in het drukbezochte overdekte winkelcentrum Liesveld te Vlaardingen. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 180 m2 bvo op de begane grond en circa 80 m2 souterrain. In dezelfde winkelstrip bevindt zich de ICI Paris XL en Siebel Juweliers.
Het winkelcentrum heeft een gevarieerd en breed winkelaanbod, ter plaatse zijn o.a. Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, Blokker, Xenos, HEMA, Holland&Barett, Cool Cat, Ziengs, Men at Work, Lucardi, New Yorker, WE, Kruidvat alsmede H&M gevestigd. In de nabijheid van het onderhavige object bevinden zich o.a. Miss Etam, ANWB, Sneakers en C&A.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid.
Winkelcentrum Liesveld is een groot overdekt winkelcentrum midden in het stadshart van Vlaardingen. Het winkelcentrum heeft maar liefst een oppervlakte van 12.000 m2.  Alle winkels bevinden zich op grondniveau. Liesveld heeft een winkelbestand met veel bekende ketens.
Iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag en met grote regelmaat worden hartverwarmende evenementen georganiseerd die een verblijf nog leuker maken. Kortom: compleet en aangenaam shoppen in een gemoedelijke sfeer in een winkelcentrum dat zijn gelijke in de omgeving niet kent.
Voor meer informatie over het winkelcentrum bezoekt u www.centrumliesveld.nl

De locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer. Ook met openbaar vervoer, zowel met bus als met trein (station Vlaardingen Centrum ligt op nog geen 12 minuten lopen!) is het winkelcentrum prima bereikbaar. Als u liever recht voor de deur wilt uitstappen kunt u ook RET buslijn 56 nemen vanaf NS Station Vlaardingen West of Oost, halte Liesveldviaduct.

Datum van oplevering:
In overleg. Een flexibele huurovereenkomst is in overleg bespreekbaar.

Garantstelling
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 21.600,00 / jr
Huurprijs per maand € 1.800,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 260 m2

Object

Bouwlagen Begane grond circa 180 m2 / souterrain circa 80 m2

Omgeving

Bereikbaarheid uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer en eigen vervoer
Wijk Centrum
Ligging In winkelcentrum

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen betaald parkeren langs de openbare weg alsook in de diverse parkeergarages
Jessica Looij