Ontwikkelaar

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een Ontwikkelaar.

Jouw functie
Als ontwikkelaar bij de Van Herk Groep heb je een veelzijdige functie. In deze rol ben je bezig met het uitwerken en realiseren van plannen op technische maakbaarheid, haalbaarheid en uitvoerbaarheid. Je bent een belangrijke schakel in de ontwikkeling of herontwikkeling van projecten.

Vanuit je positie als ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en aansturen van de ontwerpfase, het maken van een plan en het signaleren en integreren van mogelijke optimalisaties. Je bewaakt het budget en de kwaliteit van projecten, controleert tekeningen en details en selecteert aannemers. 

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een proactieve ontwikkelaar met relevante werkervaring en een mooi opgebouwde trackrecord in de vastgoedmarkt. Dit aangevuld met een hbo- of wo-opleiding, zoals bouwkunde, planologie of in een vergelijkbare richting. Verder voldoe je aan de onderstaande criteria:

Ons aanbod
Werken bij de Van Herk Groep betekent het beste uit jezelf willen halen in een zelfstandige, afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatieven en in een professionele werksfeer.

Verder bieden wij jou:

Interesse?
Herken jij jezelf in het beschreven profiel en denk je op basis van het profiel de geschikte kandidaat te zijn? Dan nodigen we je uit om jouw brief met cv te sturen aan: Van Herk Groep, afdeling P&O, Postbus 4068, 3006 AB Rotterdam (per e-mail: hr@vanherkgroep.nl).