Van Herk Groep

Teken nu de petitie voor steun het vergeten kind

naar alle nieuws

Teken nu de petitie voor steun het vergeten kind https://steun.hetvergetenkind.nl/petitie
Rosa is 15 maanden. Ze woont op een geheime plek in een vrouwenopvang, ergens in Nederland. Buren brachten Rosa met haar moeder naar het ziekenhuis, nadat ze hadden gezien hoe Rosa’s moeder door haar vader bewusteloos was geslagen…Jaarlijks worden er 7.000 kinderen zoals Rosa, samen met een ouder, noodgedwongen opgevangen in de vrouwen- en maatschappelijke opvang.
 Ze zijn dakloos of zijn slachtoffer van kindermishandeling, verwaarlozing of seksueel misbruik. De hulpverleners in de opvang doen ontzettend goed werk, maar toch krijgen heel veel kinderen niet de hulp die ze zo hard nodig hebben, omdat het geld hiervoor ontbreekt.
Daar moet verandering in komen. Want juist voor deze kwetsbare kinderen is deskundige begeleiding en een veilige plek van levensbelang. Alleen dan kunnen patronen van geweld en verwaarlozing doorbroken worden.
Met jouw handtekening kunnen wij dit probleem zichtbaar maken en de politiek overtuigen om nog in 2017 in deze kwetsbare groep te investeren.
Rosa en de duizenden andere kinderen die in de opvang wonen kunnen er niets aan doen dat ze in deze situatie zitten. Ze zijn er wel de dupe van. Laten we ze niet vergeten. Teken daarom nu de petitie!


Vorig nieuwsbericht Volgend nieuwsbericht