Meer nieuws over onze charity's lezen?

Lees verder »

Charity

Van Herk Charity is opgericht door en wordt financieel ondersteund door de Rotterdamse familie Van Herk. Hier worden voornamelijk maatschappelijke initiatieven op het gebied van de gezondheidszorg ondersteund.

Die steun verlenen wij op 2 manieren:

1.      Van Herk Charity schenkt aan goede doelen voor hun algemene middelen of voor specifieke projecten.

2.      Van Herk Charity participeert actief in (nieuw op te richten) ondernemingen die zich bezighouden met onderzoek en ontwikkeling van farmaceutische producten ter bevordering van de genezing van ernstige ziektes of ter bevordering van de efficiëntie in de gezondheidszorg.

Van Herk Charity maakt hierbij gebruik van de kennis op het gebied van ondernemen en haar kennis van de sector gezondheidszorg.

We hopen dat wij deze doelen met onze steun niet alleen financiële bijstand geven, maar ze door onze steun ook onder de aandacht te brengen bij een groter publiek. Zo zijn wij ook ambassadeur van de Erasmus MC Thorax Foundation.

Van Herk Charity is gevestigd in Rotterdam.

Stichtingen die in de afgelopen jaren door Van Herk Charity zijn ondersteund zijn onder andere:

Dirk Kuyt Foundation - Erasmus MC Thorax Foundation - Erasmus MC -  Stichting Hulphond - Jantje Beton - MS Research - Stichting proefdiervrij - Familiehuis Daniël den Hoed - Stichting Spieren voor Spieren - Stichting het vergeten kind - Longfonds - Lichtjes voor Sophia