Asset Manager

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een Asset Manager.

Heb jij enige jaren werkervaring opgedaan in het vastgoed en beschik je over een analytisch vermogen? Ben je ook in staat om vlot een heldere visie te vormen en ben je slagvaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jouw functie
Als Asset Manager ben je onder andere verantwoordelijk voor:

Daarnaast adviseer je de directie op het gebied van kosten, opbrengsten, kansen en de marketingstrategie en -tactiek van de objecten. Door jouw inzet ontstaat er op onze locaties een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor ondernemers. 

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een assertieve, proactieve Asset Manager. Met jouw analytische kwaliteiten en marktvisie weet jij een renderend vastgoedportfolio goed te managen en te optimaliseren. Verder voldoe je aan de onderstaande criteria:

Ons aanbod
Werken bij de Van Herk Groep betekent het beste uit jezelf willen halen in een zelfstandige, afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatieven en in een professionele werksfeer. 

Verder bieden wij jou:

Interesse?
Herken jij jezelf in het beschreven profiel en denk je op basis van het profiel de geschikte kandidaat te zijn? Dan nodigen we je uit om jouw brief met cv te sturen aan: Van Herk Groep, afdeling P&O, Postbus 4068, 300 AB Rotterdam (per e-mail: hr@vanherkgroep.nl).