Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

TE HUUR multifunctioneel gecombineerde bedrijfsruimte kantoor Zilverstraat 100 Den Haag bedrijventerrein Zichtenburg

2544 EL Den Haag, Zuid-Holland

Totaal
2399 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 12.915,00 / mnd

Omschrijving pand : TE HUUR multifunctioneel gecombineerde bedrijfsruimte met kantoor Zilverstraat 100 Den Haag op bedrijventerrein Kerketuinen - Zichtenburg wijk Loosduinen
Te huur grootschalig en compleet bedrijfscomplex welke bestaat uit een combinatie van representatieve showroom/ winkelruimte met magazijn/ bedrijfsruimte en kantine met voldoende kantoorruimte en een geheel bestraat en deels omheind buitenterrein. Zeer centraal gelegen op bedrijventerrein Kerketuinen - Zichtenburg in de wijk Loosduinen te Den Haag. Het gebouw heeft energielabel A.
De totale oppervlakte van het complex bedraagt circa 2.399 m2 bebouwd exclusief buitenterrein circa 1.180 m2
Indeling:
Begane grond: 
Magazijn / winkelruimte circa 890 m2
Expeditie / opslag circa 536 m3
Overig circa 49 m2
Overkapping buiten circa 216 m2
1e verdieping: 
Kantoorruimte circa 245,5 m2
Kantine circa 95 m2
Opslag circa 90 m2
Entresol circa 220 m2
Overig circa 57,5 m2
Buitenterrein/ eigen parkeerterrein:
circa 1.180 m2

De bebouwing bestaat uit een bedrijfshal / showroom op de begane grond en een kantoorgedeelte. De kantoren met bijbehorende kantine bevinden zich op de 1e verdieping en zijn bereikbaar via de trap. De bedrijfshal beschikt over 4 elektrisch bedienbare overheaddeuren waarvan 3 aan de voorzijde van de locatie en 1 aan de achterzijde van het pand in het overdekte gedeelte.
Verlichting hal door middel van lichtstraten met een lichtkoepel.
In deze ruimte bevindt zich een ingebouwd bordes/ entresol van staalconstructie met houten vloer oppervlakte circa 220 m2. Op de begane grond bevindt zich ook de showroom met receptie.
De verdieping bestaat uit kantoor, kantine en opslagruimte. Rondom de locatie bevindt zich het buitenterrein bestraat met betonklinkers aan de voorzijde en stelcon-platen met bestrating aan de achterzijde cq zijkant.
Deze zij-inrit naar de expeditieruimte is afsluitbaar met een stalen rol-hek en is deels overkapt.
Parkeervoorziening is ruim voldoende; zowel aan de voor- en achterzijde van het gebouw.
Het betreft de locatie van de Technische Unie en bevindt zich recht tegenover de Haeghe Groep, de bruggenbouwer tussen bedrijven en overheden in Den Haag en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Omgeving en bereikbaarheid:
Zichtenburg is een bedrijventerrein in de wijk Loosduinen in het zuidwesten van Den Haag. Er staan onder andere het hoogste bouwwerk van Den Haag, de 154 meter hoge zendmast van Digitenne, bedrijfsgebouwen van McDonald's, en een remise van de HTM. Zichtenburg grenst aan Bouwlust en aan Houtwijk.
De straten in Zichtenburg zijn vernoemd naar metalen met als uitgang werf, bijvoorbeeld tinwerf, de straten in Kerketuinen zijn vernoemd naar (half)edelmetalen en de straten in Dekkershoek heten allemaal Dekkershoek. Zichtenburg is ook deel van ZKD. Zichtenburg ligt dicht bij de stadsrand, alleen de Lozerlaan en De Uithof liggen tussen Zichtenburg en Poeldijk.
De bereikbaarheid en aansluiting op het Rijkswegennet (via N-112 en N-4) is, evenals de binnenstedelijke verbindingen zijn goed

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Datum van oplevering:
In overleg.

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.


In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 154.980,00 / jr
Huurprijs per maand € 12.915,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 2399 m2

Object

Bouwlagen Begane grond / 1e verdieping
Aanwezigheid van Parkeerplaats, Overheaddeuren, Lichtstraten
Energielabel A

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met eigen vervoer
Wijk Loosduinen / bedrijventerrein Zichtenburg
Ligging Industrieterrein

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein
Martijn Kooijman