Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur winkelruimte Prins Frederiklaan 193 Leidschendam winkelcentrum Prinsenhof naast Brainwash Kappers en Plus supermarkt

2263 GZ Leidschendam, Zuid-Holland

Totaal
122 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 2.450,00 / mnd

Omschrijving pand: Te huur winkelruimte Prins Frederiklaan 193 Leidschendam winkelcentrum Prinsenhof
Het betreft een zeer representatieve winkelruimte welke centraal is gelegen op het winkelcentrum Prins Frederiklaan (193) naast Brainwash kappers, Plus supermarkt in dezelfde winkelstrip bevindt zich ook de Aldi supermarkt.
Op dit gerenoveerde winkelcentrum vindt u onder andere de volgende winkeliers Trekpleister drogist, Wibra, Plus supermarkt, Aldi supermarkt en Brainwash kappers maar ook de lokale ondernemers zijn goed vertegenwoordig zoals Boekhandel Boersen, een snackbar / cafetaria, een groentewinkel, een bloemenwinkel, een kaaswinkel, een kapsalon, een bakker en een dierenspeciaalzaak.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid:
Het winkelcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zowel met de tram lijn 2 als per bus lijn 39 en 47 vanaf halte Dillenburgsingel is de wijk goed bereikbaar. De Prinsenhof is een wijk met een gevarieerd woningaanbod, en een bijzonder binnengebied met onder andere een Brede School en volop ruimte voor recreatie en speelplekken voor kinderen van alle leeftijden. U kunt er ruim en betaalbaar wonen in een groene omgeving vlakbij winkels en andere voorzieningen. De Prinsenhof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. U vindt er speelplekken voor kinderen van alle leeftijden.

Datum van oplevering:
In overleg. 

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 29.400,00 / jr
Huurprijs per maand € 2.450,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding In overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 122 m2

Object

Bouwlagen Begane grond circa 122 m2

Omgeving

Bereikbaarheid uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer en eigen vervoer
Ligging In winkelcentrum

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen gratis parkeren op de openbare weg
Martijn Kooijman