Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur winkelruimte Keizerswaard 4 Rotterdam

3078 AM Rotterdam, Zuid-Holland

Totaal
41 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 1.500,00 / mnd

Omschrijving pand: Te huur kleine winkelruimte Keizerswaard 4 Rotterdam
Het betreft een zeer centraal gelegen winkelpand in het overdekte winkelcentrum Keizerswaard in de Rotterdamse deelgemeente IJsselmonde. Oppervlakte van deze ruimte is circa 41 m2 en is gelegen tussen dierenspeciaalzaak Joop Blom en schoenmakerij De Loper en in de nabijheid van de Action (zie plattegrond) Deze unit valt te combineren met de winkelunit Keizerswaard 40.
Op dit drukbezochte overdekte winkelcentrum bevinden zich meer dan 80 winkels waaronder de landelijke ketens maar er is ook ruimte voor de plaatselijke detaillist.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijs aanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Informatie omgeving / bereikbaarheid: 
Winkelcentrum Keizerswaard is een groot overdekt winkelcentrum in de Rotterdamse deelgemeente IJsselmonde gevestigd in de gelijknamige straat met ruim 80 winkels. Alle winkels bevinden zich op grondniveau. Een deel van het dak vormt een parkeerdak waar klanten bijna gratis kunnen parkeren. Het tarief bedraagt slechts € 0,50 per 1,5 uur. Keizerswaard heeft een winkelbestand met bekende ketens waaronder drie supermarkten (Bas van der Heijden, Jumbo en Albert Heijn), de HEMA, Etos, Kruidvat, Xenos, Zeeman, BelCompany, Dixons, Adam menswear, Scapino, D-reizen, Shoeby, Charles Vögele, Livera, Trekpleister, mode- en sportzaken , een opticien en een bakker. De locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer. Ook met openbaar vervoer, zowel met bus als met tram is het winkelcentrum prima bereikbaar. Voor meer informatie zie ook: www.winkelcentrumkeizerswaard.nl

Bijna GRATIS slechts 0,50 cent per 1½ uur voor de parkeergarage, hier zijn 575 plaatsen beschikbaar, op de openbare weg zijn er ook plaatsen beschikbaar. 

Datum van oplevering:
Per direct. Een flexibele huurtermijn is bespreekbaar.

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.


Algemeen

Huurprijs per jaar € 18.000,00 / jr
Huurprijs per maand € 1.500,00 / mnd
Servicekosten Nader te bepalen
Aanvaarding per direct

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 41 m2

Object

Bouwlagen Begane grond van circa 41 m2

Omgeving

Bereikbaarheid uitstekend bereikbaar met zowel Openbaar vervoer als eigen vervoer
Wijk Groot IJsselmonde
Ligging Rijkswegen, Openbaar vervoer, Winkels

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen ruim 600 plaatsen
Kosten parkeerplaatsen bijna gratis
Martijn Kooijman