Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur winkelruimte Dries 95 Weert hoeklocatie tegenover Albert Heijn

6006 HR Weert, Limburg

Totaal
65 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 910,00 / mnd

Omschrijving pand: Te Huur Dries 95 Weert winkelruimte kantoorruimte hoeklocatie tegenover Albert Heijn
Deze locatie is gelegen op een leuke hoeklocatie met de Dries /Sint Jozefslaan Weert en wordt gehuurd door handwerkwinkel het Zwarte Schaap. Deze ruimte ligt recht tegenover Albert Heijn en etnische supermarkt Dries Markt. Verder wordt het winkeliersbestand aangevuld met lokale ondernemers als Vishandel André, Dierenspeciaalzaak Smolenaars.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)>

Bereikbaarheid:
De Dries is goed bereikbaar met het openbaar vervoer met een bushalte in de straat (lijn 44) en is gelegen op loopafstand van het NS station en het stadscentrum.
Weert is een middelgrote gemeente in Midden-Limburg met een kleine 50.000 inwoners die ligt aan de grens tussen Brabant en België.  Sinds 1998 maakt ook de tot dan toe zelfstandige gemeente Stamproy deel uit van Weert. Weert is een stad in het groen en wordt ook wel de Poort van Limburg genoemd.
De gemeente is zeer centraal gelegen aan de snelweg A2 en de provinciale weg N 280.
“Weert” is identiek aan waard. Dit geeft aan hoe de plaats is ontstaan. Een stuk land gelegen bij of te midden van wateren, moerassen. Tussen deze onbewoonbare wildernissen lag een hoog en droog eiland en hierop is Weert ontstaan. Het hele gebied werd onderscheiden in twee gedeelten: het hoger gelegen gedeelte Over weert (thans Weert) en het lagere gedeelte, Nederweert.
Tegenwoordig staat Weert nog steeds bekend als vlaaistad van Limburg en krijgt steeds meer het imago van een gezellige winkelstad met zowel bekende winkelketens als met minder bekende boetiekjes.
De Dries bevindt zich in de wijk Keent (Limburgs: Kieëntj) is een wijk in het zuidoosten van Weert.
De wijk werd in de jaren 50 van de 20e eeuw gebouwd om het huizentekort in Weert op te heffen en was de eerste Weerter uitbreiding ten zuiden van de spoorlijn Eindhoven - Roermond. Veel typische woningbouw uit die tijd zoals de portiekflats aan de Sint Josefslaan bestaat nog. De St. Josefslaan is de hoofdstraat die van noord naar zuid door de wijk loopt.

Datum van oplevering:
In overleg. Een flexibele huurtermijn is in overleg bespreekbaar.

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 10.920,00 / jr
Huurprijs per maand € 910,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 65 m2

Object

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer
Wijk Keent
Ligging Winkels

Parkeren

Jessica Looij