Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur winkelruimte Dries 80 Weert op leuke hoeklocatie in winkelstrip Albert Heijn

6006 HR Weert, Limburg

Totaal
125 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 1.410,00 / mnd

Omschrijving pand: Te Huur Dries 80 Weert op leuke hoeklocatie
Deze locatie is gelegen in de winkelstrip van supermarkt Albert Heijn en werd gehuurd door Dierenspeciaalzaak Smolenaers en heeft als bestemming winkelruimte. Oppervlakte is circa 125 m2
De unit heeft als meerwaarde de ligging op de hoek met de Sutjensdwarsstraat en ligt in het verlengde van de Sint Jozefslaan die overgaat in de Dries.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)>

Bereikbaarheid:
De Dries is goed bereikbaar met het openbaar vervoer met een bushalte in de straat (lijn 44) en is gelegen op loopafstand van het NS station en het stadscentrum.
Weert is een middelgrote gemeente in Midden-Limburg met een kleine 50.000 inwoners die ligt aan de grens tussen Brabant en België.  Sinds 1998 maakt ook de tot dan toe zelfstandige gemeente Stamproy deel uit van Weert. Weert is een stad in het groen en wordt ook wel de Poort van Limburg genoemd.
De gemeente is zeer centraal gelegen aan de snelweg A2 en de provinciale weg N 280.
“Weert” is identiek aan waard. Dit geeft aan hoe de plaats is ontstaan. Een stuk land gelegen bij of te midden van wateren, moerassen. Tussen deze onbewoonbare wildernissen lag een hoog en droog eiland en hierop is Weert ontstaan. Het hele gebied werd onderscheiden in twee gedeelten: het hoger gelegen gedeelte Over weert (thans Weert) en het lagere gedeelte, Nederweert.
Tegenwoordig staat Weert nog steeds bekend als vlaaistad van Limburg en krijgt steeds meer het imago van een gezellige winkelstad met zowel bekende winkelketens als met minder bekende boetiekjes.
De gemeente ligt midden in een natuurlijke omgeving. Hierbij valt te denken aan de Belgische Kempen en de Peel. Ook rond het centrum liggen veel bossen. Deze omgeving trekt veel recreanten, waarvan er velen vertoeven in vakantiepark De Weertebergen of in Resort de IJzeren man.
De Dries bevindt zich in de wijk Keent (Limburgs: Kieëntj) is een wijk in het zuidoosten van Weert.
De wijk werd in de jaren 50 van de 20e eeuw gebouwd om het huizentekort in Weert op te heffen en was de eerste Weerter uitbreiding ten zuiden van de spoorlijn Eindhoven - Roermond. Veel typische woningbouw uit die tijd zoals de portiekflats aan de Sint Josefslaan bestaat nog. De St. Josefslaan is de hoofdstraat die van noord naar zuid door de wijk loopt.

Datum van oplevering : in overleg 

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 16.920,00 / jr
Huurprijs per maand € 1.410,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 125 m2

Object

Bouwlagen Begane grond

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met eigen vervoer

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen op de openbare weg bevinden zich betaalde parkeerplaatsen
Jessica Looij