Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur winkelruimte (dag)horeca Raadhuisplein 83 Krimpen aan den IJssel

2922 AJ Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland

Totaal
138 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 3.165,00 / mnd

Omschrijving winkelruimte / daghoreca Raadhuisplein 83:
Een leuke winkelunit op zichtlocatie aan de buitenzijde van winkelcentrum de Crimpenhof. Het betreft de unit van Chinees (afhaal)restaurant Lok Sun en bevindt zich vlakbij Kwalitaria. De ligging aan de buitenzijde van het winkelcentrum maakt deze ruimte bij uitstek geschikt voor horeca en/of food gerelateerde ondernemingen die avondopenstelling wensen. Op dit zeer druk bezochte overdekte winkelcentrum bevinden zich een kleine 70 winkeliers van de diverse bekende ketens zoals Holland & Barrett (voormalig De Tuinen);Van Haren schoenmode; De Hema maar ook vele plaatselijke winkeliers. Hierdoor ontstaat een aantrekkelijk mix/ aanbod van winkels en is het winkelcentrum geliefd in de gehele Krimpenerwaard.
De indeling van deze unit is als volgt:
Begane grond circa 138 m2 winkelruimte 

Staat van oplevering
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Informatie omgeving /bereikbaarheid
In het drukbezochte winkelcentrum Crimpenhof is het altijd leuk en verrassend winkelen. Zowel inwoners van Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en uit de gehele Krimpenerwaard brengen hier geregeld een bezoek. Het verzorgingsgebied van winkelcentrum Crimpenhof omvat meer dan 50.000 inwoners. Het winkelcentrum heeft een uitstekende combinatie van lokale ondernemers en de bekende landelijke ketens. Nadere informatie over het winkelcentrum alsmede de aanwezige winkeliers kunt u vinden op de website www.crimpenhof.nl. Elke dinsdag is er tevens markt net buiten het winkelcentrum.

Bereikbaarheid
Door de centrale ligging direct naast het gemeentehuis en vlakbij het overstapstation voor alle busverbindingen is het winkelcentrum zeer eenvoudig te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Rondom het winkelcentrum zijn ruime en tevens gratis parkeervoorzieningen aanwezig.

Datum van oplevering
In overleg.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 37.980,00 / jr
Huurprijs per maand € 3.165,00 / mnd
Servicekosten service-/ promotiekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 138 m2

Object

Bouwlagen Begane grond

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer en eigen vervoer
Wijk Centrum winkelcentrum de Crimpenhof
Ligging Winkels

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen gratis parkeren door middel van blauwe zone / kaart
Bert van der Kooij