Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te Huur winkelruimte Crooswijkseweg 82-84 Rotterdam

3034 PS Rotterdam, Zuid-Holland

Totaal
280 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 4.665,00 / mnd

Omschrijving pand: Te huur winkelpand Crooswijkseweg 82-84 in Rotterdam
Het betreft een goed gesitueerde winkelunit op een prima zichtlocatie aan de Crooswijkseweg 82-84 te Rotterdam, gelegen in de winkelstrip met vispaleis Mercan en tegenover DAS Supermarkt.
Deze winkelruimte heeft een enorme meerwaarde vanwege de zeer uitgestrekte frontbreedte.
In de omgeving bevindt zich de drogisterijketen Kruidvat. De oppervlakte van deze royale winkelruimte, welke wordt gehuurd door Wibra is circa 280 m2 en bevindt zich geheel op de begane grond. 

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis aan de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid:
De locatie is goed bereikbaar. Met de auto heeft u een goede ontsluiting via de A20. Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar, zowel een bushalte (lijn 38, 46) als een tramhalte (7) bevinden zich op loopafstand.

Omschrijving omgeving:
De Crooswijkseweg is een langgerekt en aaneengesloten winkelstraat, centraal gelegen in Crooswijk. Het gemeentelijke beleid is er op gericht van het winkelgebied een wijkwinkelcentrum van te maken. Deelgemeente Kralingen-Crooswijk bestaat uit de wijken Kralingen en Crooswijk. In Nieuw-Crooswijk is gestart met een ingrijpend proces van stedelijke vernieuwing. Na deze operatie hebben Oud- en Nieuw-Crooswijk samen circa 13.500 inwoners. De winkelstraat de Crooswijkseweg ligt midden in (Oud-) Crooswijk. Het winkelaanbod aan de Crooswijkseweg heeft op het moment een omvang van
circa 3.500 m2. Het totale aantal verkooppunten in het winkelgebied bedraagt circa 32, verdeeld over winkel, horeca en dienstverlening. Het grootste deel van de verkooppunten bestaat uit detailhandelsbedrijven. In het gebied zijn naast het Kruidvat drie kleine buitenlandse supermarkten aanwezig. De Das supermarkt is met circa 560 m2 de grootste. Daarnaast zijn er twee slagers, een bakker, een kaaszaak, een toko, een groenteboer en een tabakzaak gevestigd.  Voor het non-food aanbod heeft dit gebied een grote verlichtingszaak, Voermanverlichting en een bloemenwinkel.
Een winkel in huishoudelijke artikelen (bv. Marskramer of Blokker) zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor het wijkwinkelcentrum.

Datum van oplevering:
In overleg.

Garantstelling:
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigsheidonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 55.980,00 / jr
Huurprijs per maand € 4.665,00 / mnd
Servicekosten Nader te bepalen
Aanvaarding In overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 280 m2

Object

Bouwlagen begane grond circa 280 m2 winkelruimte
Meerwaarde maximale frontbreedte voor exposure mogelijkheden

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer
Wijk Crooswijk
Ligging Woningen, Rijkswegen, Openbaar vervoer, Winkels, Horeca
Exacte ligging in winkelstrip Mercan vispaleis en tegenover Das Supermarkt

Parkeren

Kosten parkeerplaatsen op de openbare weg bevinden zich betaalde parkeerplaatsen
Robbie Boelsums