Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur winkelruimte Beijerlandselaan 204-B Rotterdam op prominente hoeklocatie Boulevard Zuid naast KFC tegenover McDonald's

3074 ES Rotterdam, Zuid-Holland

Totaal
225 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 4.000,00 / mnd

Omschrijving pand: Te Huur winkelruimte Beijerlandselaan 204-B in Rotterdam op prominente hoeklocaties Boulevard Zuid.
Deze winkelruimte is gelegen op de Beijerlandselaan 204-B te Rotterdam en heeft een meerwaarde vanwege de prominente hoeklocatie met de Randweg.
De KFC is uw naaste buurman en de McDonald's ligt aan de overkant van de straat.
De indeling is als volgt:
Begane grond circa 115 m2
Kelderruimte circa 110 m2

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Informatie omgeving/ bereikbaarheid:
Deze winkel maakt onderdeel uit van ‘Boulevard Zuid’ te Rotterdam. De Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk zijn twee aparte winkelstraten. Samen worden deze straten Winkelboulevard Zuid genoemd. Winkelboulevard Zuid is het verzorgingsgebied voor de omliggende wijken Bloemhof en Hillesluis en telt ruim 70.000 inwoners. De Winkelboulevard Zuid is 1,2 km lang en bestaat uit 220 verschillende winkels. Over het totale aanbod in de twee straten kan men stellen: “Veel winkels in het midden segment, zoals sportwinkels, een parfumerie en banketbakker Uljee.” Met vier supermarkten (Albert Heijn, Dirk, Marokkaanse super TangerMarkt en de Turkse Super Dunya) en verder ketens als Kijkshop, Kruidvat, Van Haren Schoenen, Wibra, Primera, Etos, een prima viszaak, veel levensmiddelen, witgoed, bloemisten, restaurants en cafés heeft de winkelboulevard een breed aanbod. Door de grote verscheidenheid aan winkels en winkelend publiek is het een levendige straat! Meer info www.komshoppen.nu
De bereikbaarheid met de auto van Boulevard Zuid is goed. Ook met openbaar vervoer is het goed bereikbaar dankzij de tramlijnen 2 en 20 en de buslijn 77.
Parkeerruimte vindt u voldoende in de nabij gelegen parkeergarage of in de parkeervakken voor de deur. Parkeren aan de middenberm van de Groene Hilledijk is zelfs gratis.

Datum van oplevering:
In overleg

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 48.000,00 / jr
Huurprijs per maand € 4.000,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 225 m2

Object

Bouwlagen Begane grond circa 115 m2 / kelderruimte 110 m2

Omgeving

Parkeren

Martijn Kooijman