Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur winkelruimte: Bagijnhof 60, Dordrecht

3311 KE Dordrecht, Zuid-Holland

Totaal
335 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 5.835,00 / mnd

Omschrijving winkelruimte
Mooie ruime winkelruimte, gelegen op de begane grond in het historische centrum van Dordrecht. Op een fantastische zichtlocatie naast onder andere Bram Ladage, M&S Mode tegenover de Hema, C&A en de Mediamarkt. Kan eventueel gecombineerd worden met de 2 bovengelegen kantoorruimten.
Oppervlakte circa 335 m2 op de begane grond

Staat van oplevering
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid
De Bagijnhof is een zijstraat van de goed te bereiken Johan de Wittstraat waar onder andere het Centraal Station van Dordrecht is gevestigd. Tevens is de Bagijnhof het verlengde van de Visstraat, een zijstraat van de Voorstraat die bekend is als de langste winkelstraat van Nederland. In de Voorstraat treft u naast de bijzondere winkeltjes ook de gebruikelijke winkelformules en kledingzaken. De Visstraat is de verbindingsstraat naar de Bagijnhof, alwaar de Hema en de C&A gevestigd zijn. Schuin tegenover het pand is de MediaMarkt gevestigd. De Bagijnhof is goed te bereiken met zowel de auto als met de met het openbaar vervoer. Diverse buslijnen komen samen op het busstation dat gelegen is op de kruising Spuiboulevard/Johan de Wittstraat is de Bagijnhof goed te bereiken met de auto via de A16 en de N3.

Datum van oplevering
Per direct.

Garantstelling
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 70.020,00 / jr
Huurprijs per maand € 5.835,00 / mnd
Servicekosten Nader te bepalen
Aanvaarding Per direct

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 335 m2

Object

Bouwlagen Begane grond circa 335 m2 winkelruimte

Omgeving

Bereikbaarheid optimaal bereikbaar met zowel eigen vervoer alsook Openbaar vervoer
Wijk Centrum
Ligging Kantoren, Woningen, Openbaar vervoer, Winkels

Parkeren

Kosten parkeerplaatsen betaald parkeren op de openbare weg alsook in de parkeergarages
Robbie Boelsums