Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur winkel Groene Hilledijk 252-254 Rotterdam winkelgebied Boulevard Zuid tegenover Trekpleister

3074 NW Rotterdam, Zuid-Holland

Totaal
295 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 2.775,00 / mnd

Omschrijving pand: Te huur winkel locatie Groene Hilledijk 252-254 Rotterdam
Goed gesitueerde winkelruimte van circa 110 m2 op de begane grond met kelder van circa 185 m2 in het hart van winkelboulevard Zuid, gelegen aan de Groene Hilledijk 252-254. Dit winkelpand is recht tegenover de drogisterijketen Trekpleister gevestigd.

Staat van oplevering:
In de huidige staat, casco

Informatie omgeving / bereikbaarheid:
Deze winkel maakt onderdeel uit van winkelgebied Boulevard Zuid te Rotterdam. De Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk zijn twee aparte winkelstraten. Samen worden deze straten winkelboulevard Zuid genoemd. Winkelboulevard Zuid is het verzorgingsgebied voor de omliggende wijken Bloemhof en Hillesluis en telt ruim 70.000 inwoners. De Winkelboulevard Zuid is 1,2 km lang en bestaat uit 220 verschillende winkels. Over het totale aanbod in de twee straten kan men stellen: “Veel winkels in het midden segment, zoals sportwinkels, een parfumerie en banketbakker Uljee. Met diverse supermarkten Albert Heijn, Dirk, Marokkaanse Supermarkt Tanger, de Turkse Super Dunya) en verder ketens als Subway, Kruidvat, Media Markt, Primera, Etos, een prima viszaak, veel levensmiddelen, witgoed, bloemisten, restaurants en cafés heeft deze winkelboulevard een breed aanbod. Door de grote verscheidenheid aan winkels en winkelend publiek is het een levendige straat! Meer informatie vindt u op de website www.komshoppen.nu
De bereikbaarheid met de auto van winkelboulevard Zuid is goed. Ook met openbaar vervoer is dit winkelgebied goed bereikbaar dankzij de tramlijnen 2 en 20 en de buslijn 77.
Met de nieuwe tramlijn is de Zuiderboulevard direct verbonden met de nieuwbouwwijk Carnisselande in Barendrecht en het centrum van Rotterdam.
Parkeerruimte vindt u voldoende in de nabij gelegen parkeergarage of in de parkeervakken voor de deur. Parkeren aan de middenberm van de Groene Hilledijk is zelfs gratis.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Datum van oplevering:
In overleg.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 33.300,00 / jr
Huurprijs per maand € 2.775,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 295 m2

Object

Bouwlagen Begane grond circa 110 m2 / Kelderruimte circa 185 m2

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer
Wijk winkelgebied Boulevard Zuid
Ligging Winkels

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen gratis parkeren op de openbare weg
Martijn Kooijman