Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD winkel Goudsesingel 47-A-49-A Rotterdam unieke hoeklocatie winkelstrip Dirk - Kruidvat drukke zichtlocatie

3031 ED Rotterdam, Zuid-Holland

Totaal
290 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 3.995,00 / mnd

Omschrijving pand: VERHUURD ONDER VOORBEHOUD unieke winkel Goudsesingel 47-A-49-A Rotterdam op hoeklocatie in winkelstrip Dirk, Kruidvat en Brainwash kappers.
Deze ruime hoek winkelruimte is gesitueerd op een echte zichtlocatie aan de Goudsesingel en is voorzien van een grote raampartij aan de voorzijde. Voor optimaal lichtinval zijn er tevens ramen aan de zijkant. Prominent gelegen in de winkelstrip van Dirk Supermarkt, Kruidvat Drogisterijen en Brainwash Kappers.  
Het betreft de unit van Subliem en is in overleg beschikbaar.
Indeling als volgt:
Begane grond circa 226 m2 winkelruimte
Kelderruimte circa 64 m2

Opleveringsniveau:
In huidige staat, er zal sprake zijn van casco verhuur.

Informatie omgeving / bereikbaarheid:
De winkel is gelegen op een zeer drukke zichtlocatie, zijnde de toegangsweg naar Rotterdam Centrum. Deze unit bevindt zich op de hoek Goudsesingel / Brussestraat in de winkelstrip van Dirk Supermarkt, Kruidvat Drogisterijen en Brainwash Kappers.
De Meent, Rotterdams hipste straat met exclusieve labels bevindt zich op loopafstand. De Meent en de Pannekoekstraat in de Stadsdriehoek zijn straten met allerlei verschillende soorten winkels, cafés en restaurantjes. Zowel het winkelaanbod, als de horeca en de markt op de Binnenrotte bieden veel werkgelegenheid en hebben aantrekkingskracht op mensen uit de hele stad en randgemeenten. En als echte publiekstrekker De Nieuwe Markthal, die zich eveneens op loopafstand bevindt.
De locatie is uitstekend bereikbaar. Met de auto heeft u een goede ontsluiting via de Maasboulevard richting de A16. Met het openbaar vervoer is de locatie prima bereikbaar, zowel een metrostation, bushalte, als ook een tramhalte bevinden zich op circa 2 minuten loopafstand.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Datum van oplevering:
In overleg.

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 47.940,00 / jr
Huurprijs per maand € 3.995,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 290 m2

Object

Bouwlagen Begane grond circa 226 m2 winkel / circa 64 m2 kelderruimte

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer
Wijk Stadsdriekhoek Rotterdam Centrum
Ligging Winkels

Parkeren

Jessica Looij