Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te Huur winkel / dag horeca / kantoorruimte Hoogstraat 28-A Rotterdam midden in hippe stadsdriehoek

3011 PR Rotterdam, Zuid-Holland

Totaal
200 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 2.250,00 / mnd

Omschrijving pand: Te huur winkel Hoogstraat 28-A te Rotterdam in hippe stadsdriehoek
Het betreft een ruime multifunctionele winkelruimte ook geschikt voor daghoreca verdeeld over circa 122 m² op de begane grond en circa 78 m² kelderruimte ideaal gelegen in de winkelstrip met kapper The Color, Pebbles Kitty cat café.
Het betreft hier de unit van Tapas Kua Taqueria
De Hoogstraat is gesitueerd in het centrum van Rotterdam en staat bekend als één van de oudste winkelstraten van de stad. Ook de succesvolle formule Coolblue en Woei Sneakers zijn al jaren bekende buren in deze winkelstraat.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Informatie omgeving / bereikbaarheid:
In de directe omgeving van deze winkel treft u de Albert Heijn, het Savoy Hotel en restaurant O’Pazzo. Het onderhavige deel van de Hoogstraat is vooral populair onder creatieve zelfstandige zoals bijvoorbeeld Urban Bakery, Pebbles Kitty cat café, sneakershop Woei, Kinki Kappers,  Apple specialist Maddogs, Urban High herenkleding en muziek, en diverse horecagelegenheden. Ook de Rotterdamse markt (di,vrij,za en zo) en de gemeentelijke bibliotheek treft u op nog geen 100 meter afstand van deze winkel. De locatie is goed bereikbaar. Met de auto heeft u een goede ontsluiting via de Maasboulevard richting de A16. Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar, zowel een bushalte, tramhalte als een metrostation bevinden zich op circa 5 minuten loopafstand.

Datum van oplevering:
In overleg.

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Algemeen

Huurprijs per jaar € 27.000,00 / jr
Huurprijs per maand € 2.250,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 200 m2

Object

Bouwlagen Begane grond ca 122 m2 / kelder ca 78 m2

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer
Wijk Stadsdriehoek Rotterdam Centrum
Ligging Winkels

Parkeren

Martijn Kooijman