Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur unieke winkelruimte Raadhuisplein 55-A kiosk in winkelcentrum Crimpenhof KRIMPEN AD IJSSEL naast entree Kruidvat

2922 AG Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland

Totaal
41 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 1.025,00 / mnd

Omschrijving pand: Te huur unieke winkelruimte Raadhuisplein 55-A kiosk in winkelcentrum Crimpenhof Krimpen aan den IJssel
Op een zeer centrale locatie van overdekt winkelcentrum de Crimpenhof komt een unieke winkelunit van circa 41 m2 voor verhuur beschikbaar.
Het betreft de unit van noten-chocolaterie Le Paysan en is in overleg beschikbaar.
Mooie ligging exact naast de entree van het Kruidvat en Viswinkel van Gebr. De Block en nabij Albert Heijn en een maximale frontbreedte voor exposure mogelijkheden rondom de gehele kiosk.

Het winkelcentrum heeft een uitstekende combinatie van lokale ondernemers en de bekende landelijke ketens. Nadere informatie over het winkelcentrum alsmede de aanwezige winkeliers kunt u vinden op de website www.crimpenhof.nl. Elke dinsdag is er tevens markt net buiten het winkelcentrum. Rondom het winkelcentrum zijn diverse parkeerterreinen waar u vrij kunt parkeren door middel van blauwe zone met kaart. 

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur. 

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Informatie omgeving / bereikbaarheid:
In het drukbezochte winkelcentrum Crimpenhof is het altijd leuk en verrassend winkelen. Zowel inwoners van Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en uit de gehele Krimpenerwaard brengen hier geregeld een bezoek. Het verzorgingsgebied van winkelcentrum Crimpenhof omvat ruim 50.000 inwoners.
Bereikbaarheid per auto
Vanuit de richting Schoonhoven, Rotterdam en Capelle aan den IJssel volgt u over de provinciale weg N210 de borden Krimpen aan den IJssel en neemt u de afslag "wijken 2 en 3". Na 50 meter volgt u het bord "Winkelcentrum Crimpenhof" en bereikt u het Raadhuisplein.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Uitstekende bus verbinding vanuit de Krimpenerwaard naar Rotterdam en Capelse Brug (metrostation). Het busstation bevindt zich 100 meter van het "Winkelcentrum Crimpenhof".

Datum van oplevering:
In overleg.

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 12.300,00 / jr
Huurprijs per maand € 1.025,00 / mnd
Servicekosten exclusief service- promotiekosten
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 41 m2

Object

Bouwlagen Begane grond

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer
Wijk Centrum
Ligging In winkelcentrum

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen gratis parkeren op de openbare weg door middel van blauwe kaart
Bert van der Kooij