Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

VERHUURD unieke kantoorruimte Stadserf 32 te Schiedam

3112 DX Schiedam, Zuid-Holland

Totaal
194 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 2.200,00 / mnd

Omschrijving pand: VERHUURD unieke kantoorruimte Stadserf  32 te Schiedam
Het betreft een unieke kantoorruimte gelegen aan het Stadserf midden in het hart te Schiedam.
Deze individuele unit is groot circa 194 m2,
de oppervlakte is verdeeld over de Begane grond en 1e verdieping.
En is gelegen direct gelegen tegenover het Gemeentehuis, Theater de Schie en de karakteristieke St. Liduina Basiliek. In dezelfde kantoorstrip is Kaakchirurgie Holland B.V. gevestigd.
Deze unit ligt dicht bij de kruising met De Broersvest.  

Opleveringsniveau:
De unit wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Informatie omgeving / bereikbaarheid:
U kunt in de binnenstad van Schiedam uitgebreid winkelen en genieten van de horeca en culturele instellingen, zoals het Stedelijk Museum Schiedam en het Theater aan de Schie.
Op verrassende plekken zijn er regelmatig activiteiten en evenementen. De jaarlijks terugkerende Brandersfeesten is één van deze evenementen.
Iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag in Schiedam Centrum met in de maanden april t/m oktober aangevuld met een sfeervolle Luikse markt.
U vindt op deze gezellige themamarkt kramen gevuld met nieuwe en gebruikte spullen. Elke vrijdag is er de weekmarkt in Schiedam
Door de ligging in het Stadshart hebben deze ruimtes naast een fraai uitzicht tevens alle voorzieningen binnen handbereik, te denken valt aan: het stadskantoor met de bibliotheek en het theater als uw overburen, het ABC-complex dat op nog geen twee minuten loopafstand ligt, maar ook het NS-station. Verder heeft u uiteraard alle overige voorzieningen die het centrum van Schiedam te bieden heeft binnen loopafstand. Parkeren in de binnenstad is in de parkeergarages van het ABC-complex en winkelcentrum de Nieuwe Passage het eerste uur helemaal gratis! Verder kunt u parkeren in de parkeergarage van het Stadskantoor.
Op de koopzondagen (elke eerste zondag van de maand) parkeert u gratis in de parkeergarage de Nieuwe Passage en in het gehele centrum in de parkeervakken.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis aan de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Datum van oplevering:
In overleg. Een flexibele huurperiode is in overleg bespreekbaar.

Garantiestelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.


Algemeen

Huurprijs per jaar € 26.400,00 / jr
Huurprijs per maand € 2.200,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 194 m2

Object

Bouwlagen Begane grond / eerste verdieping

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer
Wijk Centrum

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen op de openbare weg bevinden zich betaalde parkeerplaatsen / garages
Robbie Boelsums