Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Singel 65, Schiedam

3112 GL Schiedam, Zuid-Holland

Kantoor

Totaal
325 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 170,00 / m²/jr

Te huur kantoorruimte in Schiedam

Het betreft een unieke kantoorruimte gelegen aan het Stadserf midden in het hart te Schiedam. De unit bevindt zich op de begane grond en is centraal gelegen ten opzichte van het Gemeentehuis.

Deze individuele unit is groot circa 325 m2
Prijs € 170,- p/m2

De unit is direct gelegen schuin tegenover het Gemeentehuis, Theater de Schie en de karakteristieke St. Liduina Basiliek.

Schiedam historische binnenstad van de Nieuwe Maas! Schiedam heeft 75.000 inwoners, maar door haar goede bereikbaarheid en ligging wonen 1,5 miljoen consumenten op minder dan 20 minuten afstand van deze historische binnenstad. Geen andere stad in Nederland is zo goed bereikbaar met de trein, tram, bus en metro. En met ruim 500 parkeerplaatsen, alleen al in de drie nu aanwezige garages, kan ook de automobilist zich welkom voelen. De binnenstad ligt ongeveer op vijf minuten lopen van trein- en metrostation Schiedam Centrum. De tram stopt direct voor de deur.

Opleveringsniveau
De unit wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Informatie omgeving / bereikbaarheid
U kunt in de binnenstad van Schiedam uitgebreid winkelen en genieten van de horeca en culturele instellingen, zoals het Stedelijk Museum Schiedam en het Theater aan de Schie.
Op verrassende plekken zijn er regelmatig activiteiten en evenementen. De jaarlijks terugkerende Brandersfeesten is één van deze evenementen.
Iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag in Schiedam Centrum met in de maanden april t/m oktober aangevuld met een sfeervolle Luikse markt.
U vindt op deze gezellige themamarkt kramen gevuld met nieuwe en gebruikte spullen. Elke vrijdag is er de weekmarkt in Schiedam
Door de ligging in het Stadshart hebben deze ruimtes naast een fraai uitzicht tevens alle voorzieningen binnen handbereik, te denken valt aan: het stadskantoor met de bibliotheek en het theater als uw overburen, het ABC-complex dat op nog geen twee minuten loopafstand ligt, maar ook het NS-station. Verder heeft u uiteraard alle overige voorzieningen die het centrum van Schiedam te bieden heeft binnen loopafstand. Parkeren in de binnenstad is in de parkeergarages van het ABC-complex en winkelcentrum de Nieuwe Passage het eerste uur helemaal gratis! Verder kunt u parkeren in de parkeergarage van het Stadskantoor.
Op de koopzondagen (elke eerste zondag van de maand) parkeert u gratis in de parkeergarage de Nieuwe Passage en in het gehele centrum in de parkeervakken.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis aan de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Datum van oplevering
In overleg beschikbaar. Een flexibele huurperiode is in overleg bespreekbaar.

Garantiestelling
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Algemeen

Huurprijs per jaar € 55.250,00 / jr
Huurprijs per maand € 4.604,17 / mnd
Huurprijs per m2 € 170,00 / m²/jr
Servicekosten Nader te bepalen
Aanvaarding In overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 325 m2

Object

Bouwjaar 1998
Bouwlagen Begane grond

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer
Wijk Centrum

Parkeren

Robbie Boelsums

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in

Stadserf 62, Schiedam

3112 DX Schiedam

245 m²
€ 3.460 / mnd

Kantoor
Stadserf 106, Schiedam

3112 DX Schiedam

414 m²
€ 125 / m²/jr

Kantoor
Overig
Oranjestraat 15, Schiedam

3111 AM Schiedam

210 m²
€ 1.500 / mnd

Winkel
Kantoor
Praktijkruimte