Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te Huur Scherpdeel 5 Roosendaal geschakelde bedrijfshallen met kantoor logistics prijs Hal € 45,- / kantoor vanaf € 85,-

4703 RH Roosendaal, Noord-Brabant

Totaal
1950 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 7.085,00 / mnd

Omschrijving pand: Te huur Scherpdeel 5 hoek Rechtzaad Roosendaal gecombineerde bedrijfsruimte met kantoor
Het object betreft een bedrijfscomplex dat bestaat uit twee geschakelde bedrijfshallen, welke voorzien zijn van een eigen kantoorgebouw op de kop van het complex. Het gebouw ligt op de hoek Scherpdeel / Rechtzaad en was voorheen in gebruik bij Bruijnzeel Vloeren. Parkeerruimte is er voldoende op eigen terrein.

Indeling als volgt:

Bedrijfsruimte/ hal: circa 1.265 m2 op de begane grond verdeeld over 2 hallen.
Hal 2 circa 920 m2
Hal 3 circa 345 m2
De bedrijfshallen zijn voorzien van overheaddeuren in totaal 3 stuks voor de 2 hallen. Deze hallen zijn niet los te koppelen.

Kantoorruimte:
Gebouw 2:
Begane grond: circa 345 m2
1e verdieping: circa  340 m2
Totaal : circa 685 m2
Deelverhuur is mogelijk in overleg combinatie hal met gedeelte kantoorruimte

Jaarhuur:
Voor het geheel Totaal: € 85.000,- exclusief BTW en servicekosten met de daarover verschuldigde BTW
Kantoor circa 685 m2 + Hal 2 en 3 circa 1.265 m2
Deelverhuur
mogelijk Hal 2 en 3 en 150 m2 kantoor € 69.675,- per jaar exclusief BTW en servicekosten / BTW. Op basis prijs Hal € 45,- p/m2 en 150 m2 kantoor € 85,- p/m2 ex.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid:
Het complex is gesitueerd op bedrijventerrein Borchwerf I in Roosendaal  en goed bereikbaar vanaf de rijksweg A17.
Het bedrijventerrein Borchwerf ligt noordelijk van de woonbebouwing van Roosendaal, en wordt omringd door de A17 en de N 268 (Provinciale weg Zuid/Gastelse Weg en de spoorlijnen Rotterdam-Vlissingen-Antwerpen en Vlissingen-Breda-Den Bosch-Ruhrgebied). Borchwerf is een multimodaal bedrijventerrein, met een stamlijn die verbonden is met de spoorlijn Rotterdam-Antwerpen/Vlissingen en het heeft havenfaciliteiten aan de Roosendaalse Vliet. Het bedrijventerrein Borchwerf kan onderverdeeld worden in het bestaande Borchwerf 1 en Borchwerf 2. Borchwerf 1 is het oudere deel Borchwerf-Zuid, dat direct tegen de woonbebouwing van de Westrand ligt, met kleinschalige kavels tot en met milieucategorie 3/4. Oostelijk hiervan ligt een deel van de Roosendaalse Vliet, die doorloopt tot vlakbij het centrum van Roosendaal.

Ten oosten van het kleinere Borchwerf-Zuid ligt Borchwerf-Noord, dat in de periode 1980 -2002 uitgegeven is in grotere kavels tot en met milieucategorie 5. Het totale terrein is bruto ongeveer 180 hectare groot. Hier zijn onder meer Sensus, ASK Romein, Canon, DHL, Danzas en diverse andere logistieke bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein Borchwerf kent een directe aansluiting op de A17. Dit heeft er toe geleid dat veel logistieke dienstverleners Borchwerf gekozen hebben als uitvalsbasis voor hun activiteiten. Het meest noordelijke deel van Borchwerf-Noord, vlakbij de Gastelse Weg, kent weer een iets kleinschaliger karakter met onder meer een autostrada en bedrijfsverzamelgebouwen. Ook is er de trein terminal van Jan de Rijk.

Datum van oplevering:
In overleg. Kortere huurperioden zijn in overleg bespreekbaar

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.


In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 85.020,00 / jr
Huurprijs per maand € 7.085,00 / mnd
Servicekosten Nader te bepalen
Aanvaarding nader te bepalen

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 1950 m2

Object

Bouwlagen Begane grond / 1e verdieping
Aanwezigheid van Overheaddeuren, Lichtstraten

Omgeving

Wijk bedrijventerrein Borchwerf I
Ligging Kantoren, Rijkswegen, Openbaar vervoer

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen Parkeren op eigen terrein
Martijn Kooijman