Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur royale winkelruimte De Schoof 238-240 Hendrik-Ido-Ambacht op zichtlocatie bij Horeca partij De Watertuin

3341 EA Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland

Totaal
387 m²
Huurprijs (excl. BTW)
Prijs op aanvraag

Omschrijving pand: te huur grootschalige winkelruimte De Schoof 238-240 Hendrik-Ido-Ambacht.  
Representatieve winkel gelegen aan de voorzijde van het winkelcentrum De Schoof te Hendrik-Ido-Ambacht. De totale oppervlakte van deze royale winkelruimte is circa 387 m2 en bevindt zich op de gehele begane grond.
Het betreft de locatie van de Rabobank en heeft als meerwaarde de unieke ligging op een hoek met zichtlocatie. Steeds meer landelijke partijen kiezen voor dit winkelcentrum, zo is uw buurman de bekende horecaspeler De Watertuin en Domino's Pizza. En binnenkort zal de Action zich vestigen op Winkelcentrum De Schoof. Hét winkelcentrum van Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken. U kunt hier terecht bij meer dan 60 winkels. De mix van winkels, horeca en dienstverlening is verrassend en biedt voor ieder wat wils. Daarnaast leeft dit winkelcentrum door haar diverse evenementen en wekelijkse markt.
De Schoof kent veel uitstekende lokale speciaalzaken, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Uiteraard treft u daarnaast ook een aanbod van de bekende landelijke ketens aan. Een kleine selectie van de winkels: banketbakkerij Uljee, Bema Sports, Bruna, Intertoys, TerStal Mode, Kruidvat, Smit Mode, DéliFrance, Gall&Gall, Hema, Hans Anders, Lidl, Livera, Marskramer, Pet’s Place, Bonita, Zeeman, Jumbo Supermarkt. Kortom, bij winkelcentrum De Schoof slaagt u altijd! Voor meer informatie bezoekt u de website van het winkelcentrum.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid
De omgeving rondom winkelcentrum De Schoof heeft een gevarieerd woningaanbod met onder andere een van de grootste groei gebieden van Nederland met de wijk “De Volgerlanden”. Bij het gedeeltelijk overdekte winkelcentrum kunt u prima (gratis!) parkeren en tevens is het per openbaar vervoer ook prima bereikbaar. De koopavond is op vrijdagavond en de winkels zijn dan tot 21.00 uur open. 

Datum van oplevering:
In overleg

Garantstelling:
Een bankgarantie ter minimale grootte van een betalingsverplichting van drie maanden inclusief servicekosten en BTW

In de omgeving

Algemeen

Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 387 m2

Object

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen gratis parkeren op de openbare weg
Jessica Looij