Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

TE HUUR multifunctioneel gecombineerde bedrijfsruimte kantoor Dynamostraat 5 Amsterdam bedrijventerrein Westelijk Handelsterrein Alfadriehoek

1014 BN Amsterdam, Noord-Holland

Totaal
2106 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 17.915,00 / mnd

Omschrijving object: TE HUUR multifunctioneel gecombineerde bedrijfsruimte kantoor Dynamostraat 5 Amsterdam bedrijventerrein Westelijk Handelsterrein Alfadriehoek
Te huur grootschalig en compleet bedrijfscomplex welke bestaat uit een combinatie van representatieve showroom/ winkelruimte met magazijn/ bedrijfsruimte en kantine met voldoende kantoorruimte en een geheel bestraat en omheind buitenterrein. Zeer centraal gelegen op bedrijventerrein Alfadriehoek in het Westelijk Havengebied van Amsterdam. Het gebouw heeft energielabel A.

De totale oppervlakte van het complex/ de kavel bedraagt circa 3.285 m2
Indeling:
Begane grond : circa 1.445 m2 VVO
bestaande uit hal / receptie/ showroom circa 1.377 m2
en circa 37 m2 kantoorruimte
sanitaire / facilitaire/ techniekruimte circa 19 m2
Verkeersruimte circa 12 m2
1e verdieping: circa  661 m2 VVO
Kantoorruimte circa 243 m2
Opslagruimte circa 177 m2 entresol
sanitaire / facilitaire/ techniekruimte circa 212 m2 INCLUSIEF KANTINE
Verkeersruimte circa 29 m2
Buitenterrein/ eigen parkeerterrein:
minimaal 45 parkeerplaatsen

De bebouwing bestaat uit een bedrijfshal / showroom op de begane grond en een kantoorgedeelte. De kantoren met bijbehorende kantine bevinden zich op de 1e verdieping en zijn bereikbaar via de trap. De bedrijfshal beschikt over 4 elektrisch bedienbare overheaddeuren waarvan 3 aan de voorzijde van de locatie en 1 aan de zijkant van het gebouw.
Verlichting hal door middel van lichtstraat met lichtkoepels.
In deze ruimte bevindt zich een ingebouwd bordes/ entresol van staalconstructie met houten vloer oppervlakte circa 177 m2. Op de begane grond bevindt zich ook de showroom met receptie.
De verdieping bestaat uit kantoor, kantine en opslagruimte. Rondom de locatie bevindt zich het buitenterrein bestraat met betonklinkers en een gedeelte stelcon-platen.
Het gehele terrein is afsluitbaar met een stalen rol-hek. De zij-inrit naar de expeditieruimte is tevens extra afsluitbaar met een hoog stalen rol-hek.
Parkeervoorziening is ruim voldoende; zowel aan de voor- beide zijden van het gebouw minimaal 45 plaatsen. Het betreft de locatie van de Technische Unie.

Omgeving en bereikbaarheid:
De Alfadriehoek is een bedrijventerrein dat uitstekend bereikbaar is vanuit Schiphol – en het centrum van Amsterdam. Beide liggen op slechts 10 minuten afstand. Er zijn directe verbindingen naar alle belangrijkste soorten vervoer (weg, water, spoor en lucht) en uitstekende verbindingen met het achterland. Binnen 500 m zijn rijkswegen A5 (Amsterdam-Schiphol) en A10 (ringweg Amsterdam) bereikbaar.
Door de nabijgelegen stations Sloterdijk (trein) en Isolatorweg (metro) en bushalte op slechts 500 meter is de Alfadriehoek ook zeer goed bereikbaar voor werknemers en bezoekers. De volgende bedrijven kozen al voor de Alfadriehoek: BAM Infra, Avantium, Staples, Stylefair, Eriks, Trigion Beveiliging, Autovroon en festivalorganisatie Thuishaven.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Datum van oplevering:
In overleg.

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.


Algemeen

Huurprijs per jaar € 214.980,00 / jr
Huurprijs per maand € 17.915,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 2106 m2

Object

Aanwezigheid van Parkeerplaats, Buitenterrein, Overheaddeuren, Lichtstraten

Omgeving

Bereikbaarheid uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer en eigen vervoer
Wijk bedrijventerrein Alfa-driehoek Westelijk Havengebied
Ligging Industrieterrein

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen parkeren op eigen terrein circa 45 plaatsen
Martijn Kooijman