Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

TE HUUR multifunctioneel gecombineerde bedrijfsruimte kantoor Hudsondreef 32 Utrecht bedrijventerrein Overvecht

3565 AV Utrecht, Utrecht

Totaal
2142 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 13.750,00 / mnd

Omschrijving pand : TE HUUR multifunctioneel gecombineerde bedrijfsruimte met kantoor Hudsondreef 32 Utrecht op bedrijventerrein (Nieuw) Overvecht
Te huur grootschalig en compleet bedrijfscomplex welke bestaat uit een combinatie van representatieve showroom/ winkelruimte met magazijn/ bedrijfsruimte en kantine met voldoende kantoorruimte en een geheel bestraat en deels omheind buitenterrein. Zeer centraal gelegen op bedrijventerrein Nieuw Overvecht te Utrecht.
De totale oppervlakte van het perceel inclusief buitenterrein bedraagt
circa 2.493 m2
Indeling:
Begane grond circa 1.440 m2 VVO
bestaande uit hal opslagruimte circa 534 m2
En showroom met winkelfunctie B2B functie / receptie circa 906 m2
1e verdieping circa 486 m2 VVO
kantoorruimte grotendeels alsook kantine
Entresol circa 216 m2
Buitenterrein met 30 parkeerplaatsen

De bebouwing bestaat uit een bedrijfshal / showroom op de begane grond en een kantoorgedeelte. De kantoren met bijbehorende kantine bevinden zich op de 1e verdieping en zijn bereikbaar via de trap. De bedrijfshal beschikt over 4 elektrisch bedienbare overheaddeuren waarvan 3 aan de voorzijde van de locatie en 1 aan de zijkant van het pand in het afsluitbare buiten gedeelte.
Verlichting hal door middel van 1 lichtstraat.
In deze ruimte bevindt zich een ingebouwd bordes/ entresol met houten vloer oppervlakte circa 216 m2. Op de begane grond bevindt zich ook de showroom met receptie.
De verdieping bestaat uit kantoor, kantine en opslagruimte. Rondom de locatie bevindt zich het buitenterrein bestraat met betonklinkers aan de voorzijde en stelcon-platen met bestrating aan de zijkant.
Deze zij-inrit naar de expeditieruimte is afsluitbaar met een stalen rol-hek.
Parkeervoorziening is ruim voldoende circa 30 parkeerplaatsen; zowel aan de voorzijde en beide zijkanten van het gebouw. Het betreft de locatie van de Technische Unie.

Omgeving en bereikbaarheid:
Bedrijventerrein Nieuw Overvecht is een stadsverzorgend, kleinschalig, modern gemengd bedrijventerrein met een oppervlakte van 36 hectare netto (44 hectare bruto). De ligging van Nieuw Overvecht ten opzichte van het centrum van de stad Utrecht en ten opzichte van de uitvalswegen (A2 en A27) wordt door het bedrijfsleven als belangrijkste kwaliteit van het gebied gezien. Mede hierdoor is de bereikbaarheid met de (vracht)auto zeer goed en beschikt het terrein over één van de belangrijkste vestigingsvoorwaarden voor bedrijven. Bedrijventerrein Nieuw Overvecht grenst aan de woonwijk Overvecht. Er zijn zo’n 280 bedrijven ingeschreven, waarvan er circa 200 actief zijn in het gebied. Deze bedrijven bieden plaats aan bijna 5.000 arbeidsplaatsen. Hiermee is bedrijventerrein Nieuw Overvecht een belangrijke werklocatie voor de gemeente Utrecht.
Enkele bekende namen zijn Picnic en Jongeneel Hout.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Datum van oplevering:
In overleg.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 165.000,00 / jr
Huurprijs per maand € 13.750,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 2142 m2

Object

Bouwlagen Begane grond / 1e verdieping
Aanwezigheid van Parkeerplaats, Buitenterrein, Overheaddeuren, Lichtstraten

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer
Wijk bedrijventerrein Nieuw Overvecht

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen 30 parkeerplaatsen op eigen terrein
Martijn Kooijman