Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur leuke winkelruimte Benthuizerstraat 51-A Rotterdam in het hippe Oude Noorden tegenover Albert Heijn en Westerkaatje

3036 CC Rotterdam, Zuid-Holland

Totaal
108 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 1.250,00 / mnd

Omschrijving pand: Te huur Winkelunit Benthuizerstraat 51-A te Rotterdam
Het betreft een winkel pand met een totaal metrage van circa 108 m2 welke is gelegen aan de Benthuizerstraat in het Oude Noorden te Rotterdam direct tegenover de Albert Heijn. Het onderhavige object is gesitueerd nabij de Bergweg. Verder zijn er in de directe nabijheid diverse lokale ondernemers gevestigd.

Staat van oplevering
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid:
Waar de Bergweg zich splitst in de Benthuizerstraat bevindt zich deze winkel. In de omgeving zitten enkele grote trekkers die de nodige traffic genereren zoals: Albert Heijn en Correct. De straat kenmerkt zich door de levendigheid en gezelligheid.
Omdat de Benthuizerstraat als route wordt genomen naar en van het centrum passeren dagelijks duizenden consumenten deze winkel. Bovendien rijdt de tram in de straat, kortom véél exposure! Op een steenworp afstand bevindt zich station Noord waar de trein stopt. De autoringweg rond Rotterdam is tevens binnen enkele minuten te bereiken, net als het centrum van Rotterdam.

Datum van oplevering:
In overleg

Garantstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden inclusief servicekosten en BTW. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 15.000,00 / jr
Huurprijs per maand € 1.250,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 108 m2

Object

Bouwlagen Begane grond

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer
Wijk Oude Noorden

Parkeren

Guy Bom