Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te Huur leuke winkelruimte Alvarezlaan 64 winkelcentrum Zuidpolder Terneuzen in winkelstrip Etos

4536 BD Terneuzen, Zeeland

Totaal
145 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 2.750,00 / mnd

Omschrijving pand: Te Huur leuke winkelruimte Alvarezlaan 64 winkelcentrum Zuidpolder Terneuzen in winkelstrip Etos
Leuke winkel van circa 145 m² gelegen in de winkelstrip met Etos in winkelcentrum Zuidpolder Terneuzen. Het betreft de unit van Bruna.
Via de achterzijde is de bevoorradingsplaats en deze is direct gelegen aan het (gratis) parkeerterrein. De doorgang vanaf de parkeerplaats naar het winkelcentrum bevindt zich exact naast de unit van Bruna.
Dit goed bezochte winkelcentrum staat bekend om de wekelijkse markt en de vele landelijke winkelbedrijven zoals Albert Heijn, Wibra, Etos, Gall & Gall, Lidl, Blokker, Beter Horen en Handyman, Scapino en Bakker Bart
Het geheel wordt prima aangevuld met lokale ondernemers, zoals Topslager Schneider en Koreman Interieur. Het winkelcentrum biedt u een zeer gevarieerd aanbod op het gebied van dagelijkse boodschappen, maar ook voor allerlei overige zaken kunt u in het winkelcentrum terecht.
Een belangrijk pluspunt is de ruime gratis parkeergelegenheid.
Een ander bijkomend voordeel is dat het winkelcentrum grotendeels is overdekt, waardoor de consument ook bij minder gunstige weersomstandigheden goed terecht kan. Meer informatie omtrent dit winkelcentrum bezoekt u de website http://www.winkelcentrumzuidpolder.nl/

Opleveringsniveau:
In huidige staat, er zal sprake zijn van casco verhuur.

Informatie omgeving / bereikbaarheid:
Winkelcentrum Zuidpolder is gelegen midden in Terneuzen, naast het sportcomplex en zwembad de Vliegende Vaart. Het is goed en gemakkelijk te bereiken, te voet, per fiets, auto en openbaar vervoer. Rondom het winkelcentrum kunt u gratis parkeren.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Datum van oplevering:
In overleg

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 33.000,00 / jr
Huurprijs per maand € 2.750,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 145 m2

Object

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met eigen vervoer
Ligging In winkelcentrum

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen gratis parkeren rondom het winkelcentrum
Martijn Kooijman