Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur leuke winkel locatie Burgemeester Baumannlaan 140A-142A Rotterdam Overschie

3042 AG Rotterdam, Zuid-Holland

Totaal
190 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 2.375,00 / mnd

Omschrijving pand: te huur winkel locatie Burgemeester Baumannlaan 140A-142A Rotterdam Overschie
Een zeer gunstig gelegen winkelruimte in een gezellige winkelstraat in Overschie. In de directe omgeving vindt u slijter DirckIII, VakantieXperts en andere grote winkelketens zoals De Hema en Blokker. Het betreft de unit van Beter Horen.
De Burgemeester Baumannlaan is een gezellige winkelstraat en het meest populaire winkelgebied van Overschie. Elke vrijdag is er tevens een druk bezochte weekmarkt.
Indeling winkel
circa 120 m2 begane grond en
circa 70 m2 kelderruimte.

Staat van oplevering:
In de alsdan aanwezige staat, casco, met dien verstande dat onder andere navolgende thans reeds in het gehuurde aanwezige zaken geen onderdeel vormen van het gehuurde en derhalve hiervoor geen herstel/vervangingsverplichting bestaat voor verhuurder. Deze zaken worden door huurder om niet in eigendom genomen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid:
De Burgemeester Baumannlaan is een leuke winkelstraat met zowel bekende winkelketens als kleine zelfstandigen. De straat is goed bereikbaar met de eigen auto en met het openbaar vervoer.
Overschie, ofwel het dorp in de stad. Tussen de rivier de Schie en twee belangrijke verkeersaders, de A13 en de A20, ligt deze Rotterdamse deelgemeente. De Rotterdamse handelsgeschiedenis en de nabijheid van Rotterdam Airport, zorgen voor veel bedrijvigheid in en om de wijk. Dit is onder meer terug te vinden in de nabij gelegen bedrijvenparken, zoals de Spaansepolder en de ´s-Gravenlandse polder, die mede door de aanleg van deze snelwegen zo gegroeid zijn.

Datum van oplevering:
In overleg.

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Algemeen

Huurprijs per jaar € 28.500,00 / jr
Huurprijs per maand € 2.375,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 190 m2

Object

Bouwlagen Begane grond circa 120 m2 - kelderruimte circa 70 m2

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer
Wijk Overschie
Ligging Winkels

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen op de openbare weg bevinden zich betaalde parkeerplaatsen
Robbie Boelsums