Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur leuke winkel kantoor locatie Zuidplein 92 Rotterdam direct naast winkelcentrum metro/busstation Zuidplein

3083 CW Rotterdam, Zuid-Holland

Totaal
230 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 3.500,00 / mnd

Omschrijving pand: Te huur leuke winkel en kantoorruimte Zuidplein 92 Rotterdam Het betreft een locatie welke is gelegen op een goede zichtlocatie aan het Zuidplein in Rotterdam meerwaarde is directe ligging aan nieuwbouw Hart van Zuid.  Het Zuidplein is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland met ruim 12 miljoen bezoekers per jaar.
In de directe nabijheid van het bekende evenementencentrum AHOY. Direct gelegen naast de grootscheepse nieuwbouw genaamd Hart van Zuid. Inmiddels is hiervan het nieuwe 50 meter wedstrijd bad al in gebruik genomen, en later volgen nog een nieuwe Pathé Bioscoop en het nieuwe Kunstenpand in 2020 met hierin een Bibliotheek, Het te verplaatsen theater Zuidplein en een expositieruimte, dit allemaal op de plaats van het voormalige zwembad. Met andere woorden een omgeving met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.
De indeling is als volgt:
Begane grond circa 112 m2
Entresol / vide circa 43 m2
Kelderruimte circa 75 m2.
Het betreft de locatie van Vegro Thuiszorgwinkel.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid:
De winkelruimte is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het centrum van Rotterdam en de snelwegen A15 en A16 zijn snel te bereiken. De bus en metro hebben haltes op loopafstand voor vele verbindingen. Winkelcentrum Zuidplein is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland. Het winkelcentrum heeft meer dan 150 winkels en is hiermee het belangrijkste winkelcentrum voor Rotterdam en de gemeenten aan de zuidrand van Rotterdam. Het winkelcentrum trekt meer dan 12 miljoen bezoekers per jaar.

Garantstelling:
Een minimale bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden inclusief servicekosten en BTW. E.e.a. afhankelijk van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Algemeen

Huurprijs per jaar € 42.000,00 / jr
Huurprijs per maand € 3.500,00 / mnd
Servicekosten Service / Stookkosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 230 m2

Object

Bouwlagen Begane grond ca 112 m2 / entresol vide ca 43 m2 / kelder ca 75 m2

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer
Wijk Zuidplein Carnisse
Ligging Rijkswegen, Openbaar vervoer

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen op de openbare weg bevinden zich betaalde parkeerplaatsen
Martijn Kooijman