Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur kantoorruimte Stadserf 62, Schiedam

3112 DX Schiedam, Zuid-Holland

Totaal
245 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 3.460,00 / mnd

Omschrijving kantoorruimte
Het betreft een kantoorruimte gelegen aan het Stadserf 62 midden in het hart te Schiedam.
Deze individuele unit is groot circa 245 m2,
de oppervlakte is verdeeld over de Begane grond en 1e verdieping.
En is gelegen direct gelegen tegenover het Gemeentehuis, Theater de Schie en de karakteristieke St. Liduina Basiliek. In dezelfde kantoorstrip is Kaakchirurgie Holland B.V. gevestigd.

Opleveringsniveau
De unit wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Informatie omgeving / bereikbaarheid
U kunt in de binnenstad van Schiedam uitgebreid winkelen en genieten van de horeca en culturele instellingen, zoals het Stedelijk Museum Schiedam en het Theater aan de Schie.
Op verrassende plekken zijn er regelmatig activiteiten en evenementen. De jaarlijks terugkerende Brandersfeesten is één van deze evenementen.
Iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag in Schiedam Centrum met in de maanden april t/m oktober aangevuld met een sfeervolle Luikse markt.
U vindt op deze gezellige themamarkt kramen gevuld met nieuwe en gebruikte spullen. Elke vrijdag is er de weekmarkt in Schiedam
Door de ligging in het Stadshart hebben deze ruimtes naast een fraai uitzicht tevens alle voorzieningen binnen handbereik, te denken valt aan: het stadskantoor met de bibliotheek en het theater als uw overburen, het ABC-complex dat op nog geen twee minuten loopafstand ligt, maar ook het NS-station. Verder heeft u uiteraard alle overige voorzieningen die het centrum van Schiedam te bieden heeft binnen loopafstand. Parkeren in de binnenstad is in de parkeergarages van het ABC-complex en winkelcentrum de Nieuwe Passage het eerste uur helemaal gratis! Verder kunt u parkeren in de parkeergarage van het Stadskantoor.
Op de koopzondagen (elke eerste zondag van de maand) parkeert u gratis in de parkeergarage de Nieuwe Passage en in het gehele centrum in de parkeervakken.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis aan de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Datum van oplevering
In overleg. Een flexibele huurperiode is in overleg bespreekbaar.

Garantiestelling
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

tekening gehuurde Stadserf 62 F - bgg en 1e verdiep.pdf

Algemeen

Huurprijs per jaar € 41.520,00 / jr
Huurprijs per maand € 3.460,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 245 m2

Object

Bouwjaar 1998
Bouwlagen Begane grond en 1e verdieping

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer en eigen vervoer
Wijk Centrum Schiedam

Parkeren

Robbie Boelsums