Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Boeing Avenue 275, Schiphol-Rijk

1119 PD Schiphol-Rijk, Noord-Holland

Kantoor

Totaal
2128 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 130,00 / m²/jr

Te huur kantoorruimte in Schiphol-Rijk

Het moderne en multifunctionele kantoorgebouw Scorpio bevindt zich in de uitdagende werkomgeving van het parkachtige Schiphol-Rijk. Dit kwalitatief hoogwaardige kantoor aan de Boeing Avenue 275 is voorzien van alles wat belangrijk is voor een representatieve kantoorruimte. De luxe, grote entree, de royale kantoorruimte en de verzorgde omgeving maken het een inspirerende plek om te werken en te ondernemen. Boeing Avenue 275 is een gebouw dat zich uitstekend leent voor een ambitieus bedrijf dat net dat beetje extra zoekt.

Het totale complex omvat ca. 6.300 m², waarvan momenteel ca. 2.128 m² beschikbaar is, voorzien van een luxe, eigen entreepartij. De indeling is als volgt:

  • begane grond circa 69 m² 
  • tweede verdieping circa 1.279 m² (met eigen entree op de begane grond)
  • derde verdieping circa 780 m² 
  • kelder circa 17 m² 


Opleveringsniveau
Het gebouw c.q. de kantoorruimte is onder ­meer voor­zien van:

  • zeer representatieve eigen entree;
  • intercominstallatie;
  • lift;
  • topkoeling;
  • te openen ramen;
  • vloerbedekking.


Omzetbelasting
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huur worden berekend.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek. 

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Bijzonderheden
Met de mede huurder van het gebouw Renault Nederland kunnen in overleg aanvullende afspraken worden gemaakt over de verzorging van facilitaire diensten en het medegebruik van het bedrijfsrestaurant middels een service level agreement (SLA). De kantoorruimte wordt aangeboden onder het voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Schiphol-Rijk
Het ruime en groene kantoorpark Schiphol-Rijk: een inspirerende omgeving voor de mensen die er werken, een representatieve omgeving voor de bedrijven die er gevestigd zijn. De moderne kantoorpanden huisvesten grote en kleine, nationale en internationale bedrijven. Met zijn vele groen en water lijkt het terrein opeen park, dat zeer goed wordt onderhouden. Schiphol-Rijk beschikt over een eigen bewaking en beveiliging. Daarnaast biedt het bedrijventerrein volop voorzieningen die het werken en ondernemen prettiger en gemakkelijker maken. Zo is er een vijfsterrenhotel met fitnesscenter, sauna en restaurant aanwezig, evenals een kinderdagverblijf voor de kinderen van uw werknemers. Bovendien heeft Schiphol-Rijk een hoogwaardig glasvezelnetwerk.


In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 276.640,00 / jr
Huurprijs per maand € 23.053,33 / mnd
Huurprijs per m2 € 130,00 / m²/jr
Servicekosten € 35,– per m² per jaar te vermeerderen met BTW op basis van voorschot met jaarlijkse nacalculatie.
Aanvaarding Per direct
Huurtermijn 5+5 jaar

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 2128 m2

Object

Bouwlagen Tweede verdieping circa 1.279 m² / derde verdieping circa 780 m²
Aanwezigheid van Parkeerplaats, Lift, Topkoeling

Omgeving

Bereikbaarheid Uitstekende ligging ten opzichte van Luchthaven Schiphol, uitvalswegen en Openbaar vervoer
Ligging Rijkswegen

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen 38
Kosten parkeerplaatsen € 600,- te vermeerderen met BTW
Norm 1:38 m²
Parkeergelegenheid 8 parkeerplaatsen zijn gelegen op het voor het gebouw gelegen parkeerterrein en 30 parkeerplaatsen zijn gelegen in de onder het gebouw gelegen parkeergarage.
Guy Bom

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in

Boeing Avenue 241-251, Schiphol-Rijk

1119 PD Schiphol-Rijk

5525 m²
€ 130 / m²/jr

Kantoor
Wilde Wingerdlaan 259, Gouda

2803 WB Gouda

179 m²
€ 1.500 / mnd

Kantoor
Praktijkruimte
Overgoo 5, Leidschendam

2266 JZ Leidschendam

2151 m²
€ 99 / m²/jr

Kantoor