Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

GEEN DETAILHANDEL / GEEN WINKEL Te huur kantoor praktijkruimte Van Veldekekade 5 Den Bosch drukke zichtlocatie met prachtig uitzicht op de Zuid-Willemsvaart

5216 KS 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

Totaal
71 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 800,00 / mnd

Omschrijving pand: Te Huur Van Veldekekade 5 Den Bosch kantoor/praktijkruimte op drukke zichtlocatie met prachtig uitzicht op de Zuid-Willemsvaart GEEN detailhandel
Het betreft een ruimte van circa 71 m2 gelegen op de begane grond en deel uitmakend van een kleinschalig complex aan de Van Veldekekade te Den Bosch. In dezelfde strip bevinden zich Naree Yogatherapie en kapsalon Pure Hairdressers. Prima geschikt als kantoor en of praktijkruimte.
Huurprijs per jaar € 9.600,- ex BTW / servicekosten per unit.
Een meerwaarde is het uitzicht, u kijkt uit op de Zuid-Willemsvaart en in de buurt bevindt zich het Zuiderpark.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt verhuurd in de huidige staat zijnde casco staat.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Informatie omgeving / bereikbaarheid:
Met een bevolking van ongeveer 102.900 is Den Bosch naar inwoneraantal de vierde stad van Noord-Brabant, na Eindhoven, Tilburg en Breda. Het middeleeuwse stadscentrum van ’s-Hertogenbosch is een van de oudste en compleetste van Nederland. De binnenstad is het grootste omwalde gebied van het land. 

De panden aan de Van Veldekekade hebben een goede ligging, aan de voorzijde van de winkelruimten zijn voldoende parkeerplaatsen en u heeft een panoramisch uitzicht over het water.

 De Van Veldekekade is goed bereikbaar zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer. De bushalte, welke u binnen 10 minuten op het NS station (’s-Hertogenbosch Centraal) en het stadscentrum brengt, ligt op loopafstand. De autosnelweg A2 wordt binnen enkele minuten bereikt via de Maastrichtseweg.

Datum van oplevering:
Per direct.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Parkeren:
Aan de voorzijde van de locatie bevindt zich voldoende (betaald) parkeerruimte op de openbare weg.

Algemeen

Huurprijs per jaar € 9.600,00 / jr
Huurprijs per maand € 800,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 71 m2

Object

Bouwlagen Begane grond circa 71 m2

Omgeving

Bereikbaarheid uitstekend bereikbaar met eigen vervoer
Wijk buurt Bazeldonk in de wijk Zuidoost
Ligging Rijkswegen

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen betaald parkeren op de openbare weg
Martijn Kooijman