Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur exclusieve kantoorruimte Westplein 55 Rotterdam Scheepvaartkwartier

3016 BM Rotterdam, Zuid-Holland

Totaal
201 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 4.190,00 / mnd

Omschrijving pand: Te huur exclusieve kantoorruimte Westplein 55 te Rotterdam Scheepvaartkwartier.
De grandeur van de Rotterdamse haven van weleer herleeft in Atlantic Huis, een eigenzinnig gebouw uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Achter de piekfijn gerestaureerde gevel bevindt zich de riante, maar vooral ook gedistingeerde kantoorruimte Boston. Ideaal dus voor wie op zoek is naar een representatieve, zakelijke omgeving met stijl en traditie. Die stijl en traditie manifesteren zich al onmiddellijk bij binnenkomst in de voorname entree, waar de toon wordt gezet door veel hout, natuursteen, gebrandschilderde ramen en tal van geraffineerde details. De Rotterdamse handelsgeest, de ondernemingszin, de trans-Atlantische verbindingen, ze maken allemaal deel uit van de historie van dit gebouw en zijn overal nog bijna voelbaar aanwezig. Het ligt centraal in een van de best bewaard gebleven wijken van Rotterdam, het klassieke Scheepvaartkwartier, en vlakbij een lommerrijk park en bij de karakteristieke Veerhaven. In dit gebied zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd, bovendien zijn er verschillende culturele highlights op loopafstand en bevinden zich uitstekende grand-cafés en restaurants in de onmiddellijke nabijheid.
De oppervlakte van deze kantoorlocatie is circa 201 m2 en er zijn 3 parkeerplaatsen te huur.
1 parkeerplaats in de parkeergarage van het gebouw € 1.750,- per jaar exclusief BTW
2 parkeerplaatsen in de parkeerinstallatie € € 1.500,- per plaats per jaar exclusief BTW

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid:
Het Atlantic Huis is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand bevinden zich haltes van diverse tram- en busverbindingen en metrostation Leuvehaven. Er is tevens een opstapplaats van de watertaxi.

Datum van oplevering:
In overleg.

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Algemeen

Huurprijs per jaar € 50.280,00 / jr
Huurprijs per maand € 4.190,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 201 m2

Object

Bouwlagen kantoorruimte op de 1e verdieping circa 201 m2
Aanwezigheid van Parkeerplaats, Lift

Omgeving

Wijk Scheepvaartkwartier
Ligging Kantoren, Woningen, Rijkswegen, Openbaar vervoer, Horeca

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen 3
Kosten parkeerplaatsen Parkeergarage € 1.750,- per jaar ex BTW / Parkeerinstallatie € 1.500,- per plaats per jaar ex BTW
Jessica Looij