Download de pdf Terug naar de zoekresultaten

Te huur A1 retail locatie Pannekoekstraat 54-A Rotterdam zijstraat Meent TOPLOCATIE naast OUBoutique en The GoodPeople

3011 LJ Rotterdam, Zuid-Holland

Totaal
200 m²
Huurprijs (excl. BTW)
€ 3.400,00 / mnd

Omschrijving pand: Te huur A1 winkellocatie Pannekoekstraat 54-A Rotterdam zijstraat Meent
Ruime winkel in de zeer gewilde Pannekoekstraat, gelegen tussen de Meent en de Hoogstraat en deel uitmakend van het bruisende Laurenskwartier! De winkel bevindt zich naast OU.Boutique en herenkledingwinkel The GoodPeople.
Het betreft de winkel van Urban Photos Galerie.
De indeling van deze winkel is als volgt:
Begane grond circa 107 m2
Kelder circa 93 m2 stahoogte / bewinkelbaar
De Pannekoekstraat is een zeer veelzijdige zijstraat van de Meent en huisvest o.a. Restaurant Pierre, Depot Rotterdam, Ace&Tate, Bakers Dough, Tante Nel, De PastaKantine, Van Dalen Cigars, Schoenmakerij Hermsen, NewFysic, Ginza Shop, Level, Soho. Op loopafstand treft men tevens nog het Vlaamsch Broodhuys, CoffeeCompany, Sunset Café, De Groene Passage, Albert Heijn, Jumbo, Marqt, de gemeentelijke Bibliotheek en de weekmarkt. Ook is er een grote passantenstroom door de aanwezigheid van vele studenten met de komst van de Erasmus University College (EUC) op 100 meter, een brede internationale bacheloropleiding in Liberal Arts & Sciences. 

De Pannekoekstraat is eigenlijk een dorpje in de grote stad. Het is een karakteristiek en gezellig stukje Rotterdam met leuke winkels, hippe cocktailbars en gezellig koffie- en lunchzaakjes. De straat heeft veel te bieden. Je vindt er knusse zaakjes met elk hun eigen bijzondere assortiment en ook op het gebied van eten en drinken is er dus voor ieder wat wils. De straat kan het beste worden omschreven als trendy, urban en laagdrempelig. Ga vooral zelf kijken of u het hiermee eens bent.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid:
Trein- en metrostation Blaak ligt op circa 200 meter afstand waardoor de winkel tevens met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken is!

Datum van oplevering:
In overleg 

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

In de omgeving

Algemeen

Huurprijs per jaar € 40.800,00 / jr
Huurprijs per maand € 3.400,00 / mnd
Servicekosten nader te bepalen
Aanvaarding in overleg

Oppervlakte

Oppervlakte totaal 200 m2

Object

Omgeving

Bereikbaarheid goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer
Wijk Laurenskwartier Meent
Ligging Winkels

Parkeren

Aantal parkeerplaatsen op de openbare weg bevinden zich betaalde parkeerplaatsen
Guy Bom